cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (10.12.2012 18:22:19)
|
Helou curke [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] aries super za pregled, čestitam na curki, drago mi je da si uživala na 3D[sm=smiley1.gif] Što se tiče poroda u vodi, ja osobno nisam za. Prošla sam jedan porod, bolove i na kraju hitni carski rez pa mi nekako ideja da sam u vodi dok me trudovi šibaju i nije primamljiva [sm=smiley24.gif] Piturica, bebica se tijekom trudnoće stalno okreće u bušici tako da ima vremena da se i tvoja još koji put okrene. Slušaj ginića, miruj i odmaraj, sve će to doći na svoje[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif] Hladna, iskustva sa platnenim pelenama nemam. Znam da su isplativije za kupiti nego jednokratne ali mene sama pomisao na stalno upaljenu mašinu i konstantno pranje automatski zamara pa sam odustala od njih još i kad sam bila trudna sa Rokom[sm=smiley36.gif] Bravo za odmor sa mužićem[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] endless, razlike u bočicama i dudicama ima. Ja sam npr za R koristila Tommee Tippee dudice jer je njihov oblik najbliži obliku majčinih bradavica. Bočice isto njihove ali smo ih koristili jako kratko, tek kad je sa 7mj prestao dojiti. Znam da ti je npr Babylove proizvod od Nuka a Nukove bočice su dosta skuplje nego te pa mi to opet nije jasno. Za pelene sam već jednom pisala i tu (barem meni) nema kompromisa, Pampers rules[sm=smiley36.gif] Kad sam rodila dobila sam od dm-a onaj besplatni paket Babylove pelena i toliko su krute bile, jadan mi je R bio kao u oklopu u njima da ih nisam niti potrošila do kraja već sam ih bacila. Pampersice jesu skupe, sad im je onaj najveći paket koji sam ja inače kupovala sa 120kn došao na 140kn ali kažem meni su bile odlične. Ja vam se cure moram pohvaliti, prekosutra idem sa mm na putovanje[sm=smiley4.gif] Idemo u Barcelonu na 5 dana i jedva čekam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Roka ćemo ostaviti kod mojih na čuvanju a nas dvoje uživati malo sami[sm=smiley9.gif] Mislim da itekako zaslužujemo s obzirom koliko vremena provedemo odvojeni tijekom godine... Puse vam šaljem[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|