endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 16:31:15)
|
[sm=bravo.gif] sada sam za lekciju pametnija! Ovaj paketić smo podigli u DMu, već sam popunila ovo što se dalo popuniti u Radosnici [sm=smiley36.gif], još nisam ni jedan popust iskoristila, makar sam vidjela da ima zgodnih stvarčica i popusta. A torbica mi je preslatka, za sada u njoj držim sitnice koje smo pribavili i dobili za bebača. Becutan mi je nekako najviše prirastao srcu, otkako sam ja bila malena, pa eto do dana današnjeg, inače samo lice mažem s Becutan kremicom, ali jučer sam došla u napast pa sam se cijela namazala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] prelijepo mi miriši [sm=bravo.gif] pa sam mislila i za bebača pokušati s Becutanom, ali opet ovisi kako njegova nježna koža bude reagirala... Johnson's baby šampon mi se npr. ne sviđa nit po mirisu nit po nekim mojim željama koje imam, al ako bebaču bude odgovarao, morat ćemo onda s njime raditi [sm=smiley1.gif] ubitiii, htjela sam reći da me zato zanima da li Becutan možda ima svoj neki paketić, jer bi svakako htjela nabaviti onako neki ruksakić/torbicu kao što Nivea ima. To je bio zaključak mog pitanja, al eto, mooorala sam se ja raspisat [sm=jezicek.gif] Što se tiče DVD vježbi - pokrenula sam DVD, pogledala prve tri scene i ugasila ga [sm=smiley36.gif] jel vama te vježbe pomognu za štogod? Nisam inače neki sportski tip, ali nisam imala ni neku preveliku kilažu prije trudnoće pa se ne brinem trenutno jel će mi ostat višak kila poslije poroda (na 160 visine, 57 kg prije trudnoće, sada u 5.mjesecu imam 61, dakle 4 kg više), pa eto da i to pitam :D makar, primjećujem da su mi u zadnje vrijeme oči veće od želudca, papam non stop nešto [sm=smiley36.gif] E tako, ja se ispričavam što sam se malo raspisala, i što vas zatrpavam pitanjima, al i ova snježina nas je zatrpala pa nemam baš nekog pametnijeg posla [sm=smiley36.gif] tople puse vam šaljem!
|
|
|
|