RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 16:41:17)

ma super mislim dosad svaki put je svrsavo pa reko bolje da pitam nekoga zanimalo nas je to...nismo aktivni vec 5 dana :/ meni se vec 3 dana oce ludo, al on sav umoran zaspi prije nego ja dodem do kreveta!! ma kakvi kondomi kak velis papalina nismo do sad sta bi sad trebali ih! ;) puno hvala cure na odgovorima[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ovaj forum mi je zakon neznam sta bi da vas nema :))))[sm=smiley27.gif]

aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 17:48:20)

Heheh...Papalina, nadam se da će puška upaliti i da ćeš nam sutra biti zadovoljna i zadovoljena [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Meni je sutra 3D, nadam se da se i MM nece prepasti kad je vidi, bolje mu je inace cu i ja kakvo oruzje morati pronaci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mi smo gustali dosad, kao i cuba lakse je kad sam gore, ali se i mi zanesemo svakako....I da, i ja se zelim zahvaliti svima, baš mi dobro dođe ovo naše druženje...Pusa svima, javljam se sutra s novostima...

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 18:46:53)

aries draga drzimo fige i cekamo te sutra sa novostima!!!..joooj ja sam danas sva neka nabrijana na te bozicne dane...upalila sam si svjecu u stanu pogasila svjetla..na balkonu mi lampice svjetle i slusam bozicne pjesme :D tu danas u njemackoj jaaaako pada snjegic :)))[sm=bravo.gif]

nela86 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 19:20:09)

Bebic i kod mene slican ugodjaj u stanu..ali u kojem si ti gradu to? Kod nas ni pahulje nema...jedva cekam da padne

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 19:32:19)

uuu danas je pado ko lud sve je zabijelio...:)
ja sam 20 km od Münchena!

nela86 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 19:35:18)

Auu onda me i ne cudi..ja sam u Dortmundu biti ce cudo ako do nas i dodje snijeg [sm=smiley1.gif]

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 19:45:51)

uuu daleko smooo! :)

ja sam danas i sluzbeno osjetila svog bebaca :)))[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nela86 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 19:48:03)

Bas jesmo hehe
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za bebaca bas mi je drago [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 20:00:37)

hvala draga nelaa...i meni je bas drago cekam taj dan i stalno sam osluskivala..i eto danas :)

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 20:29:00)

jesam ja rekla da malog ne osjecam, mos mislit, javlja se on al ocito tek navecer poludi.... p.s u nas nema sexa jer ja koristim sad betadine vaginalete radi zutog iscjedka iako sam citala da ga u trudnoci ima svaka dr zena ali eto slusat cu moju ginicku ipak ona zna najbolje... papalina pravi si seksualni manijak hahahahhaha hormoni su ti popi..... [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pepeljuga -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 21:02:05)

Evo i mene malo, napokon se javljam al mi dan tako nekako brzo prodje a uz troje dice i ne stignem bas[sm=smiley36.gif]

Bravo za sve koje su bile na pregledu i drago mi je da je sve ok[sm=bravo.gif], ja tek za dva tjedna opet, nikako dočekati [sm=jezicek.gif]

Mucnine su se napokon smanjile i opet uživam u kavi[sm=smiley36.gif], saljem svima puse, dečki spavaju pa idem sa mm pogledat neki film

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 21:59:03)

nisam imala pušku i nisam morala ga nagovarat [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
najprije je rekao: oprosti chiara i poslije ko ju šiša [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
pa smo se dogovorili da ćemo odsad svaki dan hahahah [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
a nisam manijak ali moramo iskoristit ovo vrijeme da nam poslije Bude lakše [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ah sad mogu prestat o tome pričat napokon [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
laku noć cure moje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pusa.

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 22:22:33)

Naša Papalina sex-guru,sad znam kome ću se javiti ako zatreba savjet[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]A meni došla volja sad nakon Bali bega[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].Laku vam noć dragićke [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 12:32:39)

drage moje vidim da je jucer bilo dosta akcije :))))[sm=bravo.gif] za nas!!!!!

kako ste nam danas i pisite sta ima novoga?? [sm=smiley27.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 13:30:28)

Evo samo da se javim sa pregleda,ljuta sam ka pas,prvo mi ginekolog nije htio napraviti uzv,samo me pregledao,cerviks je i dalje uloživ ali ne više nego je bio,od zadnjeg pregleda sam dobila kilu sve skupa dvije,tlak ok,urin trakica ok..Kontrola tek za mjesec dana dan prije nego sam naručena na uzv u bolnici,nekako ćemo se strpiti do tad ali sam mu rekla da neka mi tada napravi briseve to je njegova dužnost sobzirom da sam u prvoj trudnoći imala ureaplasmu,a drugoj insuficijenciju cerviksa mislim da je to već trebao a ne da ga ja koja sam btw u struci trebam napominjati.Žalosno..E sad NAJNOVIJE,možda neke od vas znaju ali eto meni je danas to prvi glas,ono što će vjerujem sve mame na održavanju trudnoće iliti bolovanju zanimati,DOZNAKE SE VIŠE NE DIŽU KOD OBITELJSKOG LIJEČNIKA[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]nego vam ih daju nadležni ginekolozi,sa hzzom je sve ostalo isto,a promjena je i u komisiji,nakon 40 dana bolovanja se ide na komisiju,meni to ističe 16-og ovog mjeseca a sobzirom da to pada na nedjelju na komisiju moram ići u ponedjeljak,dan prije komisije moram kod ginekologa po preporuku za bolovanje iliti komisiju(danas mi je nisu dali jer je prerano,luda sam ko šiba)i sa tom preporukom i svim kopiranim nalazima se ide na komisiju.Na komisiji se dobiju dva primjerka,čega već,od toga jedan treba odnijeti ginekologu..I naravno opet kod ginekologa krajem mjeseca po doznake.Ja živim u Zgb.i moram u Baštijanovu na komisiju,za ostale gradove u lijepoj našoj neznam,nebi me čudilo da je skroz druga procedura,provjerite svakako drage moje,pogotovo vi kojima ističe rok do komisije,nadam se da sam nekom pomogla.Pusa vam.Baš sam tužna kaj nisam vidjela mrvu moju malu[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 14:01:57)

maminangel daj mi reci u kojem si tjednu trudnoce????

angel@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 14:23:43)

Drage moje čitam ove postove i moram se i ja požaliti[sm=zmeden.gif] naime ja sam isto zakinuta što se keksa tiče... trudna sam naime već 2 ipo mjeseca,a mogu na ruke jedne ruke nabrojiti koliko smo se puta keksali.... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a meni već gori pod nogama [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i kako ga nagovoriti jer kad ću kad rodim i kad dođe naš mali anđeo.... [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] šta mi vi cure savjetujete.... pomagajte... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 14:39:19)

maminangel pa zasto ti nije radija ultrazvuk, ne razumim????????????? svasta, bas bezveze a nemoj se nervirat samo skodis svojoj mrvici... saljem ti [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image] cure moje meni je probava ocajna i popizdit cu jucer mi je zena u ljekarni rekla da zeljezo zatvara i to znam ali mislim da idem svako 3 dana na wc pa to je za popizdit, osjetim da mogu, dodjem na wc i nista ka tribala bi se naprezat ali me stra ( skuzajte sta sam doslovno vam napisala al ne mogu se opustit na tom wcu nikako a onda nemam probavu )

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 14:51:13)

zvijezdo, ja kupila prenatal od natural wealtha, i nakon prve tablete isti dan i sigurna san da je od toga jer imam i ja problema stim od početka....
angela, šta da kažem, u vezi sexa hmhm... ja san svog pitala otvoreno u čem je problem i objasnila mu da mi beba nije u pikici nego u trbuhu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i nije se ustručavao poslije razgovora [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

maminangel,ja nemam pojma za to... ja do kraja trudnoće moram po doznake kod svoje doktorice opće praksse, da mi dva primjerka i jedan nosim kod u firmu jedan na socijalno...i jedino šta mi ginić svaki mjesec daje je nalaz za doktoricu opće prakse radi bolovanja...kao pošto sam na komplikacijama napiše mirovanje i to je to... i ništa se bar tu kod nas neće mjenjat....
valjda svako mjesto svoju priču ima...

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 15:04:19)

Bebić 15+ sam kao to se vodi da sam u 16-om tjednu.Moja ginekologica je na porodiljnom i mjenja ju jedan stari konj koji se drži stare škole samo par uzv-a kroz cijelu trudnoću a moja mi je u prethodne dvije trudnoće na svakom pregledu škicnula i na uzv,ma konj,baš sam se iznervirala pa mogao je jednu sekundu da vidim samo da ju pozdravim,sunce mamino,ali zato danas su mi sjeli neki novci iz firme [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] ,barem neka dobra vjest danas,,i ići ću kroz deset dana privatno vidjeti svoju mrvicu,samo da se smirim malo,a onda u 20 i nekom ćemo na 3D da imam uspomenu za cjeli život [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]A baš je konj taj moj gin.iskusan ginić ne preporuča mi ni vitamine nikakve za piti to je njemu sve bezveze.Zvjezdo jedi žitarice s jogurtom ujutro možda ti to pomogne,mene je spasilo.Papalina draga obavezno si provjeri,nazovi svog ginića ili doktoricu opće kod koje si dizala doznake to ti je nešto novo krenulo od ovog ponedjeljka,i ja sam do prošlog mjeseca radila tako i dizala doznake od obiteljskog liječnika.Provjeri ne košta te ništa,pa mi javi baš me interesira. Ovo za sex,mislim da bi naš sex guru papalina trebala otvoriti novu temu,vidim da vas tu oko toga dosta interesira,hihi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Naša Papalinica s puškom[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 15:18:11)

a ja sam danas bila kod svoje doktorice pa je rekla da krajem mjeseca dođem po doznake [sm=zmeden.gif] ma idem 18 na utz pa ćemo baš pitat...ako se sjetim [sm=smiley36.gif]
a ti ne živciraj se, i ne govori da je konj-konj je plemenita životinja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pusa.

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 15:25:31)

jedem zitarice svako jutro i jogurt ali nista mislim da cu pocet kupovat zeljezo u sirupu kazu svi da je super jer je na bijnoj bazi i da ne zatvara a naravno da ovo sta ide na recept je socijalno i jadno unistava me, u pon zovem ginicku da pitam mogu li to zeljezo kupovat s obzirom da pijem ovaj prenatal od elevita a on je krcat vitaminima i zeljezom pa da ne pretjeam [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 16:57:00)

eei drage...!!
maminangel i ja isto kad sam bila prije 3 tjedna kod ginica...takoder stariji ginic isto mi nije dao uputnicu za uzv i bila sam bas tuzna..:/ tako da imam samo jednu slikicu iz 8 tjedna a sad sam 18 i sad planiram na 4d, a 18.idem na pregled pa ce mi sigurno i tad slat na uzv...!!! eto toliko od mene
a sto se tice stolice meni je super od kad jedem klementine i mandarine cak i po par puta moram na wc..:)

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 18:09:53)

Pozdrav trudnice moje [sm=smiley1.gif] Kako ste mi danas?
maminangel baš mi je žao što nisi vidjela svoju malu mrvicu danas na pregledu[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Ali nemoj se živcirati, sve to bebica osjeti. Brzo će proći i ovih mjesec dana do sljedećeg pregleda a onda ćeš i na 4D[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Meni ti moj ginić isto nije preporučio nikakve vitamine tijekom trudnoće osim folne kiseline niti sam ja nešto na svoju ruku uzimala. Ukoliko jedeš raznoliko i krvna slika ti je uredna onda nema potrebe, budi bez brige.
Što se tiče doznaka, tako je meni bilo kad sam bila trudna sa R a sada zbilja ne znam, ne radim pa sam lišena te papirologije.

zvijezd@ ja ti idem na wc svako 5 dana[sm=smiley13.gif] Probava mi je 0 bodova. Kako u prvoj trudnoći tako i sada. A zbilja pazim što jedem, znači ništa teško i masno, pogotovo ne hranu koja lako začepi tipa banane, čokolade....Dobivam školski na težini, svaku večer pojedem jedan lagani jogurt sa sjemenkama lana jer su one dobre za probavu pa opet ništa. Tankam se Donatom 3x dnevno (cca 0,5l) i onda jedva uspijem otići na wc. Isto tiskam ajme, ponekad imam osjećaj da ću roditi na školjci[sm=smiley13.gif]

Jel nam još netko danas trebao ići na pregled, aries možda ili sam nešto pobrkala[sm=smiley36.gif] Nemojte mi zamjeriti, trudna sam i plava[sm=jezicek.gif]

Ja sam inače dobro, bušica raste i zato sam se jutros počastila sa shopingom[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kako više ne mogu zakopčati traperice zbog drobića onda sam se bazirala na tunike i tajice, to ću moći do kraja trudnoće nositi i baš sam zadovoljna kupovinom[sm=smiley1.gif]

Puse svima [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 18:39:44)

kod nas počeo snijeg!!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>