maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.12.2012 13:30:28)
|
Evo samo da se javim sa pregleda,ljuta sam ka pas,prvo mi ginekolog nije htio napraviti uzv,samo me pregledao,cerviks je i dalje uloživ ali ne više nego je bio,od zadnjeg pregleda sam dobila kilu sve skupa dvije,tlak ok,urin trakica ok..Kontrola tek za mjesec dana dan prije nego sam naručena na uzv u bolnici,nekako ćemo se strpiti do tad ali sam mu rekla da neka mi tada napravi briseve to je njegova dužnost sobzirom da sam u prvoj trudnoći imala ureaplasmu,a drugoj insuficijenciju cerviksa mislim da je to već trebao a ne da ga ja koja sam btw u struci trebam napominjati.Žalosno..E sad NAJNOVIJE,možda neke od vas znaju ali eto meni je danas to prvi glas,ono što će vjerujem sve mame na održavanju trudnoće iliti bolovanju zanimati,DOZNAKE SE VIŠE NE DIŽU KOD OBITELJSKOG LIJEČNIKA[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]nego vam ih daju nadležni ginekolozi,sa hzzom je sve ostalo isto,a promjena je i u komisiji,nakon 40 dana bolovanja se ide na komisiju,meni to ističe 16-og ovog mjeseca a sobzirom da to pada na nedjelju na komisiju moram ići u ponedjeljak,dan prije komisije moram kod ginekologa po preporuku za bolovanje iliti komisiju(danas mi je nisu dali jer je prerano,luda sam ko šiba)i sa tom preporukom i svim kopiranim nalazima se ide na komisiju.Na komisiji se dobiju dva primjerka,čega već,od toga jedan treba odnijeti ginekologu..I naravno opet kod ginekologa krajem mjeseca po doznake.Ja živim u Zgb.i moram u Baštijanovu na komisiju,za ostale gradove u lijepoj našoj neznam,nebi me čudilo da je skroz druga procedura,provjerite svakako drage moje,pogotovo vi kojima ističe rok do komisije,nadam se da sam nekom pomogla.Pusa vam.Baš sam tužna kaj nisam vidjela mrvu moju malu[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|