RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Fever -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.12.2012 22:20:57)

mi smo u zabrani već dva miseca...izgleda i nadalje....a mene lupaju hormoni i onda kako se M bliži rođendan kad me uvati brze bolje razmišljaj torte, torte, torte hahahahah....ugl....zabranjeno voće je najgore....a da smijen onda bi ga odhebavala jel mi se ne da LOL e...da svašta mi oni tili, čisto obavi dužnost ma jok, reka bi bumba noni noni kiwi [sm=smiley36.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.12.2012 22:22:39)

Aaa Papalinice moja,proći će ga tolika briga kad mu zagusti,isto ko i tebi,jednom će doći volja da se zaigraš[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Kaj bi ja trebala reći od sisveta ništa,ali mi ni ne fali iskreno..Zvjezdo baš mi je drago da su nalazi dobri,i da nemaš šećerka.Ja imam osjećaj da mi je buša preko noći iskočila,ali baš je slatka okrugla,ja velim prćasta,danas mi je frendica rekla da po građi misli da je curica,jao a tako bi voljela još jednu curku,ja nemogu dočekati taj pregled u petak,samo da veli da se nisam počela otvarati,da mi nemoraju mašnu vezati[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].Ljubim vas i laka vam noć svimaaa..

nela86 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 8:40:23)

Dobro jutro trudnice moje, evo da vam se i mi pohvalimo da smo super, bebica je skoro pa 9cm i odmah sam presretna kako se sve odvija kako treba...
Radila mi je zadnji vaginalni pregled pa mi se ucinilo da mi bebac nema mjesta uopce , nogice skvrcene bas mi je nekako zao...od iduceg puta idu ultrazvuci...nemam nikakvih upala, a vezano za to sto me bolilo na lijevoj strani dok duze setam kaze da je do maternice kako se rasteze i da mi se time i zile rastezu pa treba piti magnezij od 300-800g dnevno!!

Zdebljala sam se za punu kilu heheh Bas sam presretna,unatoc mucninama pa idem odmah nastaviti malo odrijemati. Pusaaa svimaa

Piturica -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 10:03:39)

Bok,
samo da se malo javim jer sam nova. Jos uvijek istražujem ovaj forum i citam sve i svasta :)
Termin nam je 15.04.2013. tako da se prijavljujemo u ovu rubriku proljetnih bebica <3

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 10:15:08)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dobro nam došla Piturica [sm=smiley31.gif] [sm=rozica.gif],stvarno imamo puno termina za sredinu 4 mj.Nela u kojem si tjednu draga?po veličini beboline ne brini imaju oni mjesta, još oni na veliko gimnasticiraju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],drago mi je da je sve uredu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Svim Nikolima i Nikolinama sretan imendan[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] pusaaa.

aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 10:44:47)

Papalina, hvala na savjetu, poslusat cu, vec je danas lakse, prolazi..A sto se keksa tice, ima puno tih tekstova kako se (kome nije zabranjeno) cak i preporucuje, pa neka malo vidi, vise ce mozda vjerovati kad procita.Ili da ti budes gore, ako mozes, pa da kazes da ako bilo sta osjetis da ces stati, da ti vjeruje..Ne znam. Zao mi je stvarno i gore je da budes frustrirana za bebu nego sto bi poneki keks uradio..I da ti njemu to, a ti da ostanes uskracena, stvarno je zlocko...
Piturica, dobro došla, samo čitaj, mislim da smo mi na ovoj temi najaktivnije [sm=bravo.gif]
Sretan Sv. Nikola.....

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 10:52:50)

pridruzujem se cestitkama za imendan...sve najbolje Nikolama i Nikolinamaa.. :)
piturice dobro dosla [sm=bravo.gif]

a sto se tice problema kod papaline, imam ga i ja...:/ al kad ga uvati volja onda se niceg ne boji...a kad je mene volja onda dolaze problemi da se boji!!!
cak nekad znam i sanjat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] da se strastveno keksamo [sm=smiley36.gif]

i tako drage moje mi danas ulazimo u 18 tjedan...:)[sm=bravo.gif]

puse svimaa

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 13:54:21)

on valjda otkad ju je vidio na 3D se boji [sm=smiley36.gif] stalno sa njom priča i mazi mi trbuh...skoro sam pa ljubomorna na nju... [sm=smiley36.gif] a ja čak ni ne sanjam to a kamoli išta drugo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
ma rekla sam ja njemu jučer da neću ja tako da on uživa a ja ostanem ko riba na suhom [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] ma je brzo otišao spavat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
a još mi je gluplje, zadnji put prije keksa sam mu morala pokazat plan kako i šta [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kao da mislim ić pokrast banku a ne se igrati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] to mene živcira kad se moram prije dogovarat...ja bi da to dođe spontano... [sm=zmeden.gif]
nekad smo znali zajedno otić u tuš kabinu, to mi je jako nice, ali sad nemogu više skoro ni uć sama a kamoli u dvoje...sad smo obadvoje krupne mrge [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
oprostite što sam možda dosadna stim ili sam možda preotvorena ali evo ta teorija da se neće bojat kad zagusti jednostavno više ne drži vodu...evo on je na suhom već više od 2 tjedna...pa nije moguće da mu još nije zagustilo...hmhmhm... [sm=zmeden.gif]

Piturica dobrodošla [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 14:04:21)

Da da Papalina puno puta sam čitala o tome,kad postanu svjesni beboline onda ih ulovi neki strah,haha možda i sram,misle da ih bebice gledaju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],šalim se naravno,ali nemoj se previše mučiti oko toga to je savim normalno u trudnoći,uz naše hormone valjda i njihovi prorade,,,a znam za slučajeve gdje se keksaju do zadnjega,ništa im ne smeta,to je zbilja lijepo,možda da mu malo pomogneš pa u žaru borbe navališ na njega[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif].Papalina tebe zbilja muče slatke brige,hm,hm,to sa kadom zbilja budi i kod mene lijepe uspomene[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Al vam se Chiara negdje smije [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].Pusa.

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 14:14:26)

ma ona me već sad zafrkava... već 3 noći nemogu spavat.... najprije me ona po dva sata prije spavanja dobro nalupa...onda ona prestane ovaj počne hrkat[sm=zmeden.gif] a ako nije ni jedno ni drugo...onda od onog prenatala, moja crijeva u 3 ujutro odluče raditi punom parom[sm=zmeden.gif]
ma neznam, ja sam definitivno zamišljala trudnoću nekako drugačije da će mi prvo bit mučnine problem i to a ne da ću se zamarat oko seksa... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
a najgore mi je kad kaže da kad rodim da ćemo se onda sto na sat [sm=smiley36.gif] al vidjet će on...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

nela86 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 14:24:56)

Hahaha Papalina bas si me nasmijala svojim postovima..ali ne sikiraj se zagustit ce i njemu kad tad, kad vidi da ti neces samo njemu udovoljavati..i drzim fige da urodi plodom sto prije [sm=smiley36.gif]

Maminangel hvala ti draga ja sam danas 15+3 , citala sam da imaju bebe itekako mjesta ,ali meni se danas bas ucinilo suprotno :)) ma dusa moja mala

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 15:02:32)

Onda smo tu negdje Nela,isto sam danas ušla u 16 tjedan,nemogu dočekati sutrašnji pregled kod svog dr.znači opet vaginalni uzv.Jel ti doktor vidio spol?

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 15:03:52)

hahahaah paplina moja imam isti problem a sta cu ne nerviram se.... nego cure moja beba mi se slabo javlja evo od kad smo bili na ultrazvuku skroz malo, pa bi molila iskusne mame za savjet, naravno na ultrazvuku je sve bilo ok i je li moguce da mogu bebe bit toliko mirne??? i kako da skuzim te udarce jer cini mi se da nisu vise leptirici, ne znam kako bi to objasnila [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 15:10:31)

Po sjećanju Zvijezdo,prvo su ti leptirići,pa onda kao da pucaju neki balončići,to su ti slabašni udarci i tako sve jače dok jednog dana ne vidiš golim okom mala izbočenja od pozicije koju su zauzeli do udaraca,ma čuda mala,najljepši osjećaj na svijetu. Bebe znaju zauzeti neki položaj u kojem se slabije osjete pokreti,pa možda zbog toga slabije osjećaš,a možda je to neka mirna bebolina,u svakom slučaju ne brini sve je to normalno..

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 15:13:42)

maminangel draga hvala ti nadam se da ce me bubnit danas da sam mirna ma osjecam nesto kad sam na livom boku ali to nisu leptirici nego ka  da beba prdi eto tako [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] a sinoc kad sam se pribacivala sa desnog na livi bok tako me zabolilo na desnoj strani, moze li to bit udarac?

nela86 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 15:15:14)

Mami.. gledala je i gledala ,ali vjeruj mi beba je prevelika da se veginalnim ista vidi, barem je tako kod nas bilo..ona kaze curica ali da se ne drzimo def. za to..a ja eto gledala i gledala medju noge a i dalje imam neki osjecaj da je deckic [sm=jezicek.gif]..ma nek nam je zivo i zdravo..

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 15:41:49)

Zvjezdo može biti udarac a i ne,ipak je to sad ljudina[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nela znači tak,na vaginalnom se slabije vidi jer su bebači veliki,znači najvjerovatnije neću saznati spol,a tako mi je bilo i u prve dvije prije 20 i nekog tjedna nisam saznala,naravno da nije bitno ali nekako si priželjkujem curku,jer ako bude još jedan indijanac neznam kako ću na kraj snjima[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Divim se roditeljima koji do zadnjeg ne žele znati,ja bi na guzicu pitala od znatiželje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].Nela kad ti je slijedeći pregled? daj pogledaj molim te u nalaz ja sam fakat postala paranoična kaj ti piše za cerviks,da je zatvoren?please,please,pusa

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 15:45:54)

zvijezdo nesekiraj se... sad kad si bila na pregledu i znaš da je sve ok onda se ne brini[sm=bravo.gif]
msilim da ćeš poslije htjet da ti beba bude mirna [sm=smiley36.gif]
mene ova stalno lupa... stalno je budna, to djete niakko da spava [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

e da, i zadfnji put da govorim o ovome...danas ću ga dočekat gola sa puškom u ruci... pa će bit: jeb.. ili ćeš bit jeb... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ahahahhaha [sm=smiley36.gif]
on mi je reko sad da njemu nije udobno unutra kad je ona tamo negdje blizu ahhahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahhaha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

a maminangel, možda ćeš vidjet spol sutra onda [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] obavezno javiii... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 15:50:42)

Jeste se raspisale, tko vas može više popratiti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Vidim samo da se dosta sexa spominje[sm=smiley36.gif] Volim ja tu temu [sm=smiley36.gif]
Što se tiče bebica, njima to ne smeta. Meni osobno najviše odgovara kad sam ja gore jer tako imam kontrolu nad trbuhom i ne moram brinuti hoće me mm zgnječiti[sm=smiley36.gif]
A mm se isto u prvoj trudnoći dosta plašio hoće li bebici šta naškoditi i prošlo je dosta vremena dok ga nisam uvjerila u suprotno. Zato sada nema straha[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Čak se koji put zanesemo i zaboravimo na trbuh pa mene bude frka jel sve u redu[sm=smiley36.gif]
A cure, dosta se muževa (pogotovo kad je prva trudnoća u pitanju) boji, pa mislim čak svaki. I sve što ste napisale je normalno i sve smo to prošle. Rijetki su parovi koji se stalno keksaju i to do kraja trudnoće.

maminangel sutra pregled [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jedva čekam čuti izvještaj[sm=smiley1.gif]
Jesu tvoje cure objesile čizmice sinoć, jel bio sv.Nikola kod vas[sm=smiley1.gif] Moj Rokić ga nije mogao dočekati[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

zvijezd@ bebice u drobiću jako puno spavaju, tako se nemoj briniti ako se ne javlja često ili ako je ne osjetiš dan-dva. Moj bebač je npr najaktivniji uvečer kad legnem i po noći. Preko dana ga tu i tamo osjetim ali ne toliko kao u večernjim satima.

Sretan imendan svima koji nose ime Nikolina,Nikola...ne znam jel među vama koja...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Puse svima curkama, posebno bebicama u bušicama :-***

nela86 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 15:56:37)

Joj mami... ti ces meni sad umrijeti od smijeha ali ja ti to nemam pojma..ja sam u Njemackoj tako da ako je to i spomenula sve je u redu [sm=smiley36.gif]
Stavila je prst unutra malo ono okretala prst i tada ga je razmazala po nekoj stvarcici ( slicna onoj kad kupis test za trudnocu) i rekla nema upala i sve je u redu, maternica je malo ispod pupka i sve je kako treba biti. Nista vise nije rekla samo da je sve kako treba biti! Pretpostavljam da je rekla da nes ne stima MM bi mi objasnio na nasem.

Sljedeci pregled je 07.01! Nisam ti bas puno pomogla,a? :D

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 16:22:39)

nela zar si i ti u njem??? i ja sam, al jos vodim trudnocu dole...

ee cure da vas pitam kad vec pricamo o tome keksu :D mozda ce smijesno zvucat...dal smiju mm svrsavat u nas tijekom trudnoce?? se moze sta desit? [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 16:25:57)

Papalina jesi me nasmijala,s puškom,hhahahahaha[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Cuba jesmo jedva smo dočekali Sv.Nikolu,a ujutro su se za doručak jeli darovi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Ja ti imam stariju curicu 6 god.i dečka 2 god,zaboravila si da sam te nedavno pitala o odvikavanju od pelena,ma ko bi to sve popamtio[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]U nedjelju idemo u crkvu imaju predstavu sa Nikolom i krampusom,super je evo preporučila bi tko ide nek se raspita u svojoj župi ja vjerujem da to u više crkva priređuju,klincima je to nezaboravno..Nela nisam znala da si ti u Njem.[sm=zmeden.gif],ma bitno da je sve uredu. pusa...Sretno Papalina..

nela86 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 16:32:29)

Jesam jesam, sad ce dvije godine..ali nazalost predaleko sam ja da bih trudnocu vodila u Zg! A i nisam bas toliko vjesta sa jezikom pa da se informiram na njihovim forumima...
Sto se tice svrsavanja, ja nisam znala da ne smije i sve je evo u redu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Hvala Mami i tebi sve najbolje sutra i javi kak je proslo...

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 16:33:05)

IZVORNA PORUKA: bebić

nela zar si i ti u njem??? i ja sam, al jos vodim trudnocu dole...

ee cure da vas pitam kad vec pricamo o tome keksu :D mozda ce smijesno zvucat...dal smiju mm svrsavat u nas tijekom trudnoce?? se moze sta desit? [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

u mene je mm nekada davno na početku trudnoće svršavao i chiara nije dobila ni bracu ni seku [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ja sam to isto pitala svoju mamu, pa se čak tata uključio u to pa mi je rekao da uživamo dok možemo da sad bez straha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tako da šta ja znam... ja sam to htjela pitat svog ginića al me bilo sram...[sm=zmeden.gif]
iako, negdje sam pročitala da se u trudnoći trebaju koristit kondomi radi bakterija i bla bla...ali meni to smiješno...mislim ako ga opere prije da čemu to...ako nismo prije trudnoće koristile čemu sad... [sm=bravo.gif] ma bebić samo ti uživaj [sm=bravo.gif] baš ti zavidim... hehe... i iskoristi ga prije nego bude prekasno [sm=smiley36.gif] kissi kissi :)

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.12.2012 16:39:40)

IZVORNA PORUKA: bebić

Može, može[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ako je trudnoća uredna tj nemate zabranu sexa od ginekologa onda bez straha. To mi i je najdraži dio, kad ne moramo paziti[sm=smiley36.gif]
Joj, maminangel tako je[sm=smiley36.gif] Još sam ti esej napisala o pelenama i zaboravila na tvog malog indijanca[sm=smiley36.gif] Ma ima nas toliko, stvarno jedva sve pohvatam[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>