RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 14:28:33)

Ha-ha,Zvijezdo,ja pitam za tebe a ti se već raspisala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],nema veze,kasnije će biti pravi raport.Ne kužim ovo sa 8 mj.kam ideš na Bol?[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] ili u bolnicu?[sm=zmeden.gif]

Mmaestral -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 17:41:19)

Ja imam mali trbuh, a curica je. Jučer sam bila na sastanku, 3 sata, 21 tjedan mi je, a NITKO ne skuži da sam trudna. Još sam imala usku vestu dugačku. Valjda samo misle da sam se zaokružila. Uopće nemam pojma da li sam sad normalna ili sam već bucmasta, 56kg imam. Ali ne mogu više hlače zakopčati. Što vi nosite? Imate one trudničke ili?
Vidim da skupo plaćate 3D, ja ga imam kod svog ginekologa valjda normalno, pa nisam do sada ništa još platila, možda zato jer imam i dopunsko. A i on mene uvijek prvo vaginalno pregleda, a onda tek ultrazvuk. Mislim da je Papalina pitala za to. Ali valjda ako se ide samo na ultrazvuk bude samo preko trbuha. No, još do sad nisam imala problema s brijanjem, valjda jer mi je tako mali trbuh.
Kada se beba može osjetiti izvana na trbuhu? Ja sam osjetila na početku samo škakljanje, a zadnja dva dana me navečer kasno lupi dva - tri puta i to je to.

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 18:19:29)

Mmaestral nemoj se brinuti zbog veličine trbuha. Sve zavisi i o tvojoj građi. Bitno je da se bebica dobro razvija[sm=smiley1.gif] Ja još uvijek stanem u svu robu, nisam ništa trudničko kupovala. Doduše traperice ne nosim jer ih zbog trbuha ne mogu zakopčati pa sam više-manje u tajicama, tunikama i trenerkama.
3D/4D ti nije isto što i običan uzv. Ne vjerujem da se to negdje uopće ne plaća[sm=zmeden.gif]
Kroz koji tjedan će ti se ti udarci sve više pojačavati i bit će vidljivi i izvana. I to zavisi o broju trudnoća pa nije kod svih isto.

maminangel, roćkas je prošao odlično[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Frajer je zadovoljan a to mi je najbitnije[sm=smiley1.gif] Hvala što misliš na nas [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Vidim da si i ti u isčekivanju sljedećeg pregleda, ma još koji dan pa ćeš vidjeti svoju mrvicu[sm=smiley1.gif]

Mene je danas ginić pregledao i vaginalno i uzv. A ja ko za inat nisam baš naj depilirana[sm=smiley36.gif] Ma legla sam, raširila noge i brojala ovčice dok je on pregledao dolje[sm=smiley36.gif]

zvijezd@ čekamo i tvoj izvještaj sa pregleda[sm=bravo.gif]
Papalina javi dojmove sa 3D[sm=bravo.gif]

Puse vam šaljem :-*

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 18:41:19)

Cuba [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif].Mislim da je to s bušama vrlo individualno ali isto i o tome koja je trudnoća,meni se u prvoj zaokružio tek sa 6 mj. i to naglo preko noći iskočio van,u drugoj trudnoći ranije,oko 5 mjeseca a sada imam osjećaj da čim sam saznala da sam trudna nisam hlače mogla zakopčati,već od trećeg mjeseca mi se buša vidi a nisam se puno udebljala barem se nadam[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] u petak je vaganje,hm,hm. Isto ka i Cuba nosim tajice,tunike, haljine a trenirke najviše..Ovo mi je prvi put da sam trudna i zimi obično sam imala velike buše po ljeti..A di su te cure sa pregleda više???

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 19:36:33)

evo mene sa bebom je sve u najboljem redu ali ja sam u depri [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] udebljala sam se u mj dana 4 kg, virujte pazim sta jedem ni dr ne zna kako.... sutra moram vadit onaj ogtt secer to sam vadila prije trudnoce... rekla mi je ne: tjesteninu, kruh, slatko, sokove, ne vecerat, grickalice i jest sta neslanije jer ocito mi se voda stvara od soli, i sve jest light.... ma nije meni to nista problem ali sklona sam debljanju i bojim se samo da ne navucem taj secer pa da moram u bolnicu, kaze dr ocito hormoni divljaju skroz, tlak je super inace, eto [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] bas sam bezveze a niko ne bi reka da imam te kile ona misli da je mozda vise voda bez obzira sta sam u 5 mj trudnoce aaaa i jos nesto maksimalno dnevno jednu vocku a ja sam iskreno do sad jela 5 jabuka u danu jer moj mali voli kiselo e sad oboje na dijetu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Hladna -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 20:10:13)

Zvijezd@ drago mi je da je sa bebicom sve u redu, a ta djeta vjeruj mi zo nije nista- bit ce ti mozda i tesko suzdrzavat se od hrane al pomisao da to radis najvise zbog bebice koju nosis olaksat ce ti sve, malo pretrpis jos par mjeseci i bebica ce ti biti zahvalna na tome , a uostalom pa mozes ti jesti samo malo moras smanjit , zbog bebica moramo svasta pretrpjet a one ce nam to vratit samom svojom pojavom kad ih budemo gledale [sm=smiley31.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 20:49:23)

Zvjezda mila,no sikiriki,bude sve dobro,malo pripazi na klopicu,nemoraš se sad striktno držati toga ali svakako pripazi,bitno da je malac dobro,ma bude to sve ok,ljubim puuunoooo...Meni isto paše slano i tankam se nemoguće,pa si isto mislim možda sam od te vodurine tolika[sm=zmeden.gif]A di je ta Papalina više,ovdje je napetije nego u haremu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 21:24:52)

zato vam to i kazem ja nemam od cega bit debela jer pazim strogo sta jedem, jedem zdravo i kolicinski za jednu osobu zato ona misli da je voda u pitanju pa necu valjda doktoricu lagat, ne jedem ni pastete  ni salame, ni slatko, gazirano nista od toga a sad cu pazit jos duplo vise, naravno da mi nije tesko jer nikad nisam bila ovisnik o hrani i uvik mi je bilo ruzno vidit trudnice predebele i da se prezderavaju, pa imam priju koja je tamanila sve od zdravog do nezdravog pa je dobila 12 kg u 9 mj ali jebi ga ja imam probavu svako 3 dana [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] jer imam sugava lina criva a ona 3 puta u danu i sad ti to razumi... bisna sam na svoj metabolizam...

Fever -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 21:26:39)

Ma tako sam i ja isto s M pazila i uvik isto....a jedan mj kilo, a drugi 3 [sm=smiley1.gif]
Ja danas radila nalaz mokraće i izgleda da ima proteina [sm=zmeden.gif] idući tj je reka da ću napravit urinokulturu i da se ne zabrinjavam....malo me pecka bubreg i mjehur, ali danas san pojela 200g suhih brusnica [sm=smiley1.gif] Pa valjda nije ništa opasno

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 22:43:26)

Evooo me k vama u vaš harem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
i daaaa, cuuliiiiiiicaaaaaaa jeeeeeee[sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]
i daaaa, ja sam oduševljena, i dragi isto... slatkica naša [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
sa rukicama je sakrivala si okice male, i stalno se koprcala sramežljivka mojaa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
evo ja do danas nisam takve pokrete osjetila kao kad sam ležala na ultrazvuku [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ali vidim, ne voli kamere ko ni mama [sm=smiley36.gif]
joooj...neznam šta da kažem joooš...i da, tamanila sam čokoladu ko luda prije pregleda i urodilo je plodom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

a slikice su predivneee.... 15 slikica smo doili i cd sad imam šta gledat [sm=smiley36.gif]

ma zlato maminooo... [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Zvijezdo, drago mi je da je sve u redu s malim ivanom [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

CUre [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 23:06:35)

Curka,jeeeeeeeeeeej[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Bravo Papalinice,rekoh da bacim pogled prije spavanja jesi se javila,super,baš mi je drago da ste ti i dragi uživali.Baš si me raznježila,jedva čekam taj 3D.Jel ti rekao kolika je beba?Laku vam noć Huremice moje[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 23:21:38)

A cm se ne mjere u tim tjednima, a ima 456g... ma predivno iskustvo... vidjet ćeš [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
laku noć do sutra [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 23:23:08)

papalinice cestitamo na cujiciiiii [sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

laka vam noc trudnice ;)[sm=smiley27.gif]

nela86 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 23:23:14)

Cekala sam jos samo Papalinu pa da zaokruzimo danasnji dan...drage moje trudnice bas mi je drago da je i sa vama i sa bebama sve u najboljem redu to je najbitnije. Cim vidim da je vama super , odmah mi je toplo oko srca..mi moramo jos tjedan dana cekati uhh nikad proci...

Nazalost meni mucnine ipak nisu prestale, vec trecu noc za redom povracam sta god da pojedem!

Jos jednom [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za danasnje kontrole! Laku noc svima

endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.12.2012 23:32:35)

Papalinaaa :) čestitke velikee od srcaa i tebi i budućem tati :))) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] curicaa, kao što smo i pretpostavili :)))) jeeej [sm=duda.gif] baš slatkoo [sm=duda.gif]

Nela, želim da mučnine čim prije prođu [sm=smiley36.gif] ja nažalost (nasreću) još nisam iskusila što znači imati mučnine, prva tri mjeseca su nam prošla mirno, a i peti već lagano prolazi i ništa od mučnina, tko bi rekao da ću vam zavidjeti na tome [sm=smiley36.gif] sve u svemu, samo neka čim prije one tebi prođu [sm=bravo.gif]

aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.12.2012 8:02:16)

Dobro jutro..Drago mi je da je sve u redu s mamicama i bebicama . Papalina, cestitam na curici[sm=bravo.gif] E sad vas trebam zamoliti pomoć, ne mogu nigdje pronaći nešto vezano za moj "problemcic".Uobicajeno trudnice imaju povećan iscjedak, sto nije nista strasno, tako je bilo i kod mene, ali od jucer imam suhocu stidnice - dakle izvana, sva je nekako suha,smezurana, izbrazdana u smislu da koza izgleda da ce puknuti, koza je na dodir grbava a ne glatka kao inace[sm=zmeden.gif] ne znam da li sam se iritirala prilikom depilacije britvicom ili su hormoni, da li netko zna nesto? redovan pregled mi je tek 21og, ne mogu cekati toliko.jutros sam namazala melemom jer sam samo to imala, mislim da nece skoditi.Jedino sto sam nasla na netu je onaj multygyn,na prirodnoj je bazi i za obnavljanje flore, vlaznost, protic svrbeza,peckanja i svasta nesto jos, pise da mogu i trudnice..izvinite sto vas gnjavim...

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.12.2012 8:55:04)

Jutro cure drage[sm=smiley1.gif]
Papalina, predivne vijesti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Čestitam na maloj curki, uživaj sada u slikicama i dvd-u[sm=smiley1.gif]
Baš moram pogledati gdje sam spremila dvd od Roka da pogledam da se malo prisjetim dok i ja čekam svoj 4D[sm=smiley1.gif]

Tako mi je drago da su svi pregledi prošli u najboljem redu i da je sa našim malim bebuškama sve u najboljem redu, ma tako će cure ostati i do kraja[sm=smiley1.gif]

aries, iskreno nemam odgovor na tvoje pitanje...nisam imala sa tim problema u trudnoći. Može biti da je od depilacije. Melem ti neće naškoditi, a pogledaj kroz par dana hoće li se koža malo omekšati pa onda nazovi gina ili svoju dr da vidiš što bi to moglo biti ukoliko ne prolazi. Ali vjerujem da nije ništa strašno[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.12.2012 9:57:25)

Hvala Cuba..Ma i ja se nadam da nije nista strasno, mora nesto biti, nekog muci mucnina, nekog zgaravica,nekog zatvor...Mora i meni nesto biti. Uglavnom, teta mi radi u Domu zdravlja pa sam je zamolila da priupita.Tako sam bila uzbuđena zbog 4d, sad mi ovo odvlaci paznju.Uh..

nela86 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.12.2012 12:18:24)

Draga Endless hvala ti puno i ja se nadam da ce sto prije prestati jer se bojim da ovako ne stetim bebici...Vjeruj mi nemoj nam zavidjeti ni malo, ja znam da ja nebi [sm=smiley36.gif].

Kad te ujutro na prazan zeludac tjera na povracanje,a ti nemas sta povratiti, pa time samo stetis jednjak i mozda vidis krv od napinjanja vjeruj ne zelis to, budi sretna sto primjecujes samo svoju busicu [sm=smiley1.gif]

Odlucila sam sutra ujutro ici na kontrolu jer ne mogu cekati do utorka,a i jos me zanima jel sve u redu!

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.12.2012 13:06:07)

hei trudnice moje...kako ste mi danas? mene peru hormoni opet
samo mi se place bez razloga..jooj to mrzim..onda mm misli da me nesto boli :/
ahhhh ti trudnicki hormoni!!!!

pisiteee [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.12.2012 13:54:01)

evo i mene jutros smo vadili secer tj radila sam taj ogt, secer je u najboljem redu tako da sam sritnaaaaaaa [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] bravo papalina cestitam [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.12.2012 14:06:56)

Zvijezd@ - pa super, bas mi je drago..Vidis da je sve ok, sigurno je vecina voda. Samo se ti ne moj brinuti.Vazno da je bebica ok, a kilice cemo skidati kasnije.I meni je na zadnjem pregledu utvrdjeno da sam u tih zadnjih mjesec dana dobila 3 kile. Isto su mi savjetovali da izbacim tjesteninu, slatko - a ionako sam to izbjegavala, pa mi se opet primilo..Necemo se brinuti. Vesele mame, vesele bebe...
bebić ne znam što bih ti rekla, bas mi je zao da si tako neraspolozena.meni je neki dan doslo da placem, ali sam se uspjela isplakati dok sam prala sudje tako da mm nije ni primijetio, izasli smo u setnju iako je bilo svjeze, pa lagano tusiranje, mazanje kremicama, malo citala knjigu i sutradan kao nova...vecinom sam bas dobre volje, a ova loša kako dođe, tako i prođe [sm=smiley1.gif]samo dragom reci da te ne boli, nego da ti je jednostavno došlo - pa ili neka te zagrli da ti bude lakse ili neka se skloni- sto vec pozelis u tom trenutku.

sorina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.12.2012 14:23:32)

pozdrav svima
Moja cura otišla na popodnevni spavanac,pa mama može malo za komp.
[sm=bravo.gif]za sve preglede i nalaze. Samo neka tako i dalje bude i neka bebice lijepo napreduju.
Kilice i ostalo će doći na red poslije.
Mene isto ponekad hvata loše raspoloženje. Samo bih plakala I u 1t sam imala takva razdoblja,ali HB brzo prođe. A i mm je pun razumijevanja. jadan,samo me grli i tješi,a i nema nekog velikog izbora[sm=smiley36.gif]
Jučer sam prvi put čula otkucaje svoje mrvice. Bila sam tako sretna. Za vikend bebicu uopće nisam osjetila i uhvatila me panika,pa sam nabavila fetal doppler i kad sam našla kucke pao mi kamen sa srca :D da sam kojim slučajem otišla u bolnicu zbog toga ismijali bi me jer po njima jedva da mogu osjetiti bilo što jer sam tek u 18tt,a ja bebicu osjećam još od 14tt[sm=smiley14.gif] U ovoj t sam 10x luđa nego u prvoj,a mislila sam da će mi biti lakše. Luda žena!!![sm=jezicek.gif]

Idem malo gledati sulju i masterchefa.
mazite svoje bušice[sm=smiley31.gif]

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.12.2012 17:33:04)

Aries draga...ja sam imala nešto slično prije puuuno vremena... vjerojatno je iritacija ali ne mora nužno biti od britvice... imam ja jedan savjet... prošlo je s tim i kod moje šogorice... nije ništa teško...[sm=smiley36.gif]
kupi (možda ju imaš i doma) onu dječju mast-onu šta se koriste za bebine guze i dobro namaži stim...a kad se dolje pereš, peri se isključivo samo sa toplom vodom. bez ikakvog šampona...samo čista voda... meni je pomoglo...
još imaš neko eterično ulje od majčine trave ili tako nešto za kupit pa možeš i stim...ali nažalost neznam točno kako se to zove[sm=zmeden.gif] ali čista topla voda i ta dječja mast su super... sad smo u osjetljivom periodu, i najmanje sitnice, i uobičajeni šamponi nas mogu iziritirati... nadam se da sam ti bar malo pomogla...sretno stim i nesekiraj se stim toliko-nije ništa po smrt opasno [sm=jezicek.gif]
joj, ja sad ful osjetim svoju chiaru... valjda sam sad poslije ovog 3D toliko mirna i zadovoljna da se na niš drugo ne obazirem nego samo nju slušam... [sm=smiley36.gif]
danas sam išla u firmu nosit doznake... i svima sam se sa chiarom hvalila [sm=smiley36.gif] i na sreću, produživat će mi i dalje na 3 mj ugovor...još ću dobit i božićnicu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jest da su plodine katastrofa firma ali neznam di bi mi drugdje produživali ugovor i to na 3 mj a prije bolovanja sam bila na 1 mjesec...hehe,,,to sve ludo... [sm=smiley36.gif] ali i neka je...ako niš, bolje i 8ookn nego niš [sm=smiley36.gif] i tako... cure... vele puseee šajen [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
zvijezdo čestitam na dobrim nalazima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.12.2012 21:37:22)

imam problem...moj dragi se neželi keksati jer ga strah da joj ne naškodi... i to malo šta me volja dođe zog hormona on mi to uništi...[sm=zmeden.gif]
i... da budem malo prosta...mm bi htio da ga ja njemu znate već šta i samo to a meni se to neda...probala sam mu objasnit al neide... ah...[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>