Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (24.11.2012 13:42:13)
|
IZVORNA PORUKA: maminangel Pozdrav vam svima,,Fusa dobro nam došla[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Konačno se od gužve i gostiju dočepala kompa,a cijelo popodne jedva čekam da vam javim da sam osjetila svoju mrvu,duša mamina,kad sad čitam i nemogu vjerovati da ste i vi drage moje puhalice od kraja 5 mjeseca isto doživjele,ajme predivno,naježila sam se..Bubic draga ti si znači još u minusu sa kilicama?a koji ono tjedan 15-ti?a jel ti buša raste?a vama ostalima?Ja imam osjećaj da mi buša naočigled raste,a dobila sam svega kilu i pol..Na moju visinu 177 i težinu 66 to je super ali stvarno mislim da buša rapidno raste..Bože hvala ti na ovim [sm=metulj.gif] [sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif]Zar postoji išta ljepše na ovom svijetu??Papalina kako tvoje oke?Cuba jel se vratio dragi?Di nam je Zvončica?Cure pišite,pišite,pišite...Pusaaaaa.... I laka vam noć........ A draga moja, evo, moje oke malo bolje napreduju...ujutro su mi jako krmežljive, navečer me počnu svrbit i bolit kad gledam tv...ili kad sam na laptopu....ali sve u svemu bolje mi je nekako... [sm=bravo.gif] u srijedu idem na pregled u bolnicu... čitala sam da je dobro prije pregleda pojest neku čokoladicu jer da beba voli slatko i slatko ju čini živahnom...pa ako spava da će se probudit... naša beba je zadnji put spavala a ja sam zaboravila papati slatko...e pa ovaj put neću zaboravit i nadam se da ćemo napokon vidjet sa sigurnošću ako naša curka ima pišonju il nema [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] MILLA, hahahah, ja tebe pitam kad ti je termin ahahah...a ti već 3 termina prošla [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pusa svimaaa !!!
|
|
|
|