maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (27.11.2012 15:08:04)
|
Evo još jednom nabrzinu da vam se javim jer me neće biti par dana,ode lap na servis[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif],ali bit ću u mislima svama,tako sam tužna kaj neću čitati prije petka kako je prošlo Zvijezdo[sm=smiley19.gif],.Ne brinite cure bit će sve uredu,malo usporite,više odmarajte,i naravno samo pozitivne misli...Papalina malo o tim probadanjima po ovom kako si opisala ja bi rekla da je to sve pod normalno ali ako te jako brine imaš dodatan razlog da te pogledaju(još malo i nacifraj i pogledati će te sigurno)[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Mogu vam jedino opisati kako je mene bolilo a nije bilo normalno jer sam dobila trudove u 23-em tj.i jedva su ih zaustavili pa sam morala na serklažu.Dakle bol kao kad dođe vještica (znaju one koje imaju ekstra bolne) i križa donji dio kao da se rastvaraju i meni je to u nepravilnim vremenskim dolazilo i trajalo 24 sata dok se nisam spakirala na hitnu tako da i ja sada na hladno pušem a i vama bi preporučila bilo kakve iznenadne i jake bolove koje nemožete durati nemojte ignorirati,,zlu ne trebalo...Mamite moje sretno na svim pregledima,mazite svoje buše,i pišite tako da u petak imam šta čitati,ljubim vas sve [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|