Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (29.11.2012 13:22:02)
|
IZVORNA PORUKA: aries Dobro jutro..da se i ja malo javim. Jucer mi je bio bas grozan dan, sve me nesto probadalo, rastezalo, jedva sam cekala da dodjem kuci da legnem..ali mora si beba napraviti mjesta, pa sad tezi ne znam 300-400 gr, a treba udesetostruciti tu tezinu u naredna 4 mjeseca, pa treba se sve to negdje smjestiti...pa kako sam i ja ovih dana manje osjetila udarce ( a sad beba i spava pola dana ), lijepo sam sinoc mazala busicu , pa onda ceskila kako je jedna od vas pisala da radi i odjednom sam osjetila i bebicu, čas na jednoj čas na drugoj strani..i sve super, odmah mi je lakse, kako mi je prvo pa ne znam je li sve kako treba, opet si kazem, treba biti pozitivan,sve za nase bebice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ja na 3d mogu tek krajem 12.mjeseca jer nemam u blizini i ne mogu prije uzeti slobodno, tad cu biti u 25.tjednu, je li kasno ? a stvarno zelim uspomenu, a i da mm bude sa mnom.....Valjda nisam preopsirna, ali vec par dana nisam stigla pisati... ja sam jučer se naručila na 3D... najprije su me pitali koji tjedan sam... ja govorim 21. tjedan, zatim me pitala dal želim morfološki pregled bebe na 3D il želim vidjet lice... ja sam zbog lanjske trudnoće odlučila se na morfološki da detaljno pregleda svu bebu. taj morfološki se radi do 24.tjedna...a od 25.tjedna ti je 3D za bebino lice...isto ti sve detaljno pregleda, i cd dobiješ za bilo koji pregled koji odabereš tako da samo hrabro...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tako je bar kod nas u rijeci... tako da 3D može i poslije 25 tjedna [sm=smiley27.gif] Joj CUBA; ja samo čekam utorak, da dragi i ja skupa gledamo bebicu...jer ju baš ne osjetimo previše...tj ja ju nešto malo osjetim, ali dragi nikako [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pusaaa [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|