maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (21.11.2012 21:52:47)
|
Pozdrav drage moje!!!!!!!!Eto i mi smo danas bili na pregledu,zapravo na uzv-u u bolnici...I stvarno sam se ugodno iznenadila,dobili su novi uzv,pa smo malo duže čekali na red ali isplatila se svaka sekunda čekanja..Nisam ništa platila a isto je bilo detaljno jer taj uzv u 12-13 tjednu i mora biti detaljan,tako sam ja shvatila jer se tada gleda nuhalni nabor,trbušni zid,mozak,srčeko,bilo je predivno vidjeti mrvicu koja i nije više tako mala,uglavnom danas je 13-ti tjedan od zadnje m.a po uzv.također,mjereno od tjemena do trtice je 65mm,a nuhalni nabor je 1,3mm.Doktorica mi je sve lijepo objasnila da je sve do 3mm nuhalnog nabora(kratica vam je NN)dobro tako da smo mi više nego zadovoljni i netrebamo na one kombinirane test probire za trisomiju i Down-sy.Jedino što nismo dobili slikicu...Pišulinca nije vidjela tako da je možda curkica[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]E da i odmah su mi dali termin za uzv.pregled u 20-tom tjednu to je samo za sedam tj.aa tko će to dočekati,idući mi je pregled kod mog ginića 7-og.Znači kratki rezime za sve mame koje su iz Zagreba lijepo po uputnicu i na uzv pravac Sv.Duh,možete se i telefonom naručiti,,jer ova mama je PREZADOVOLJNA,PRESRETNA[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Pusa svima bebekima i mamama naravno[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Hladna skupa bumo puhale[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|