Hladna -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (19.11.2012 22:34:44)
|
Zvijezd@ evo nasla na netu iskustvo jedne trudnice s takvim iscjedkom pa cu ti samo kopirat : Ne znam koliko cu te utjesiti. Na pregled svakako moras. Meni se dogodilo negdje isto tako sredinom trudnoce, probudila sam se ujutro sva mokra, bokserice mokre u kojima spavam, plahta, madrac, sve... Bilo 6 ujutro, jos mrak, gledam po rukama da nije krv, ne vidim nista. Ustala, upalila svjetlo, skidam sve sa sebe, guram si pod nos, nema mirisa, nema boje. Plahta isto tako. I sva u panici kod ginekologa. Ona me pregledala, UZV i to, kaze plodna voda je u redu, ima koliko treba biti, sve ok. Jedino objasnjenje - popustio mjehur. Zasto nema mirisa? Ne zna ni ona, mozda zato sto sam puno tekucine pila u trudnocama inace, pa je onako to vise "isprano", nije klasicna mokraca. U svakom slucaju, ona mi je rekla da ako se to ponovi, imaju neki test koji dokazuje je li rijec o plodnoj vodi, dakle, svakako moras k doktoru. A mozda ti i stisce plod mjehur pa curka, tko zna. Najvjerojatnije ce biti to. A plodna voda, hm, meni je na dan termina "pukao" vodenjak. Kazem "pukao" jer nije realno pukao, nego samo napuknuo i to je po njihovim rijecima curkalo pomalo, ali nije bilo pomalo Do bolnice sam isla s rucnikom medju nogama i do tamo je bilo skroz natopljen, a njima je to curkanje Dakle, mogu samo zamisliti kako inace pljusne. U svakom slucaju sretno i furi ginekologu! Eto to sam nasla- nadam se da ce ti pomoc
|
|
|
|