Suzn -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (19.11.2012 0:25:20)
|
Evo me opet, nisam bas puno na kompu pa mi je tesko doc na RR. Curke, ako netko treba jastuk za dojenje, nasa curka s RR ima firmu koja ih izradjuje... nisam ziher koji joj je nick, al provjerim pa javim. A na facebooku trazite Martex. Bili su 99 kn na akciji, i svako malo ima akcije pa pogledajte. Ja sam ga jako puno koristila sa prvim bebacem, i kod spavanja i kod dojenja!! Na početku mi je bilo nemoguce dojit bez njega... inace zivim u NJemackoj, i tu u bolnicama svako dobije jastuk kad dođe, i dojis s njim... Moj bebili je ok, sve 5. Termin 1.4. ali ja vise doktorima ne vjerujem što se tiče termina. Sa T su mi svi dr rekli da je velika beba i da ce se rodiot tjedan, a zadne vrijeme i 2 tj. ranije. Na kraju ja rodila 8 dana kasnije bebu od 3400 i 52 cm.. nije bas neki div, sta ne? [sm=jezicek.gif] Bila sam prosli tj. i u ZG na 4D, i da vidim sta ce mi moja dr rec pametno, al nist... sve 5, tako da sam zadovoljna. Naravno, rekla je da je beba veca i da bi ona pomakla termin na tjedan ranije [sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]
|
|
|
|