|
inesica -> RE: jantar ogrlica (12.4.2012 9:59:42)
|
IZVORNA PORUKA: spongebob gle, kad zubić jednom probije gingivu bebu prestane bolit ili boli manje, čista logika.... onda ti taj efekt pripišeš jantaru, npr.... isto tako, dijete ima virozu ali naravno da uzima antibiotik, pa mu je za 2 dana bolje, i onda roditelji misle da je to zbog ATB, a takav je ustvari prirodni tijek virusnog infekta- sad da se nitko ne uvrijedi, LEPO PROSIM, pod ovim "roditelji" nisam mislila na nikog ovdje, nego samo da je to jako čest obrazac inače... ono za žvakanje je dobro i ima smisla, posebno kad je hladno, jer hladnoća ima trenutni analgetski efekt, isto kao kad se opečeš ili te pikne pčela ili se udariš- dakle otok tkiva i lokalna upalna reakcija- hladnoća pomaže lokalno a stavljanje bilo kakvog nakita malom djetetu je opasno zbog rizika da ga dijete proguta ili aspirira, i onda kreću veeeeelllliiiiiika s.... Mom sinu su prvi zubici izbijali puna 4. mjeseca, od 3. do 7. tako tocno znam sto mu je pomoglo, jer je od toga dana prestalo slinjenje i grizenje, ali tko ne zeli nek ne vjeruje, ne znam vise sto reci?!? Probala sam s tih hladnim prstenovima, ali njega to nije zanimalo. Ne vidim kako takvo malo dijete moze pokidati lancic, ni ja ga svom snagom kad potegnem ne mogu raskidati. Opasnije je ono sto dijete moze naci na podu, evo ovaj slucaj s kamencicima u novinama...
|
|
|
|