RE: jantar ogrlica (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

Tratina -> RE: jantar ogrlica (13.4.2012 23:37:40)

djeca sline dok im izbijaju zubići jer na taj način hlade desne. bar mislim da sam tako negdi pročitala...

spongebob -> RE: jantar ogrlica (14.4.2012 15:24:38)

Bilo bi nam puno bolje kad bi pored tradicionalne medicine lijecnici po uzoru na neke razvijenije zemlje uzimali u obzir i neke alterativne metode lijecenja, jer lijekovi na zalost ne lijece sve, a osim toga obicno imaju nuspojave ili ostavljaju trajnu stetu ako se duze uzimaju.

daj reci gdje ti vodiš dijete kad je bolesno? doktoru ili travaru/ bioenergetičaru i sl.?
u razvijenim zemljama to se zove nadriliječništvo i zakonom je zabranjeno, šteta da nije i kod nas tako... ti meni reci, kad neki takav "alternativni doktor" čovjeku koji ima rak prodaje razne biljke, gljive, kristale i slične gluposti; reci mi jel to moralno???

inesica -> RE: jantar ogrlica (14.4.2012 19:54:23)

IZVORNA PORUKA: spongebob

Bilo bi nam puno bolje kad bi pored tradicionalne medicine lijecnici po uzoru na neke razvijenije zemlje uzimali u obzir i neke alterativne metode lijecenja, jer lijekovi na zalost ne lijece sve, a osim toga obicno imaju nuspojave ili ostavljaju trajnu stetu ako se duze uzimaju.

daj reci gdje ti vodiš dijete kad je bolesno? doktoru ili travaru/ bioenergetičaru i sl.?
u razvijenim zemljama to se zove nadriliječništvo i zakonom je zabranjeno, šteta da nije i kod nas tako... ti meni reci, kad neki takav "alternativni doktor" čovjeku koji ima rak prodaje razne biljke, gljive, kristale i slične gluposti; reci mi jel to moralno???

Rekla sam UZ iliti PORED tradicionalnih metoda. Za ovo nadrilijecnistvo uvelike grijesis, postoje itekako ucinkovite metode i nisam mislila ni na jednu od ovih koje si spomenula. Ali stvarno vise ne zelim svadjati se s tobom,

ucitelj -> RE: jantar ogrlica (14.4.2012 22:05:25)

srai travar je moju babu izlijecio od raka cisto informativno za ovo prepucavanje

spongebob -> RE: jantar ogrlica (15.4.2012 10:39:54)

srai travar je moju babu izlijecio od raka cisto informativno za ovo prepucavanje

ovo neću uopće komentirati jer me osnovna ljudska pristojnost u tome sprječava

ucitelj -> RE: jantar ogrlica (15.4.2012 14:06:11)

pisala sam nabrzaka baka i obolila od tumora i samo pila neke cajeve med i jos nest nezz i izlijecila sa tj tumor je u regresiji bar sad za sad

spongebob -> RE: jantar ogrlica (15.4.2012 16:53:40)

nažalost znam previše o tome, pa i iz osobnog iskustva, tumor u regresiji nipošto ne znači izlječenje, žao mi je što to moram reći al to je istina... a jako je smjelo izjaviti da je travar izlječio rak

inesica -> RE: jantar ogrlica (15.4.2012 20:50:49)

IZVORNA PORUKA: spongebob

nažalost znam previše o tome, pa i iz osobnog iskustva, tumor u regresiji nipošto ne znači izlječenje, žao mi je što to moram reći al to je istina... a jako je smjelo izjaviti da je travar izlječio rak

sponge, a sto mislis o Johanne Budwig i njenom rezimu prehrane s lanenim uljem? Ili o placebo efektu npr. Mislim, nije covjek samo tjelesno bice, i lijecivsi simptome cesto se uopce ne fokusiramo na uzrok bolesti. Rak je jedna od posasti modernog doba, izazvana visokom razinom stresa, losom prehranom, kemijom koju udisemo, pijemo, jedemo i dodirujemo na svakom koraku, svaki dan. o zracenju i kemoterapiji znamo dosta, pa kako je jos uvijek tako los postotak izljecenja, s druge strane, imamo svjedocenja ljudi koji su pobijedili karcinom bez lijecnika, zdravom prehranom, meditacijom itd. Smjelo je reci da klasicna medicina moze izlijeciti sve.

ucitelj -> RE: jantar ogrlica (15.4.2012 21:58:50)

U potpunosti[sm=bravo.gif] podrzavam inesicu ali ste skroz maknuli se s teme [sm=zmeden.gif]

spongebob -> RE: jantar ogrlica (16.4.2012 14:59:00)

da, zaglibili smo u nešto totalno drugo...za ovu raspravu trebali bi znati nešto više o samoj biologiji tumora, al evo ni ti ni ja nismo ni molekularni biolozi ni onkolozi pa nećemo...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]