Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

.A papirologije-bolje da ne pričam-od poreznih potvrda za svu djecu pa do najglupljih nebuloza.Uglavnom,ak ne dobije dom morat će na stan,s nekim se skompat i odmah kopat za neki posao jer to moj džep ne može kompenzirat.U petak idemo na upis,mora osobno doć tak da ću eto bar na taj način vidjet mora
...istodobno me užasno strah i u isto vrijeme sam užasno nabrijana i uzbuđena,miješaju mi se emocije,pitam se da li ćemo uspjet,dal će se snać,s druge strane u srcu me već razdire misao da ju moram pustit da poleti i da nas napusti i onda samo osjećam grč u želucu
..opće si ne mogu pojmit da ju neću vidjet danima...znam da će njoj to vjerojatno bit super al mama je mama
ne mogu protiv sebe
...svekci su ti za krepat
...ma svjesna sam ja toga da je to kaj se nje super al kad sam ja tolko prokleto posesivna kad su ta djeca u pitanju da ne mogu opisat...ne pokazujem ja to njoj i njima općenito,i sama joj govorim kak bu sve super i kak bu joj to super a iznutra sama sebe špotam jer srce viče drugo.
.
Takva je i E bila, zapravo i ostala. Očekuj debate, samo takve.