Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

i samo mu gurnem cicu i on miran.Možda je došlo više mlijeka u moje spremnike
?? Malo sam gledala te rodine tekstove o relaktaciji,i povećanju količine mlijeka pa ću probati da izbacim skroz bocu.Jedino mi malo dudu teže izbaciti,ali više je meni teško nego njemu...lakše dati varalicu nego uzeti ga ,izvaditi sisu,čekati da pojede i ići dalje.
je povracao dva dana sve sto bi pojeo,nekad mlaz nekad malo manje), uputila pedijatrici.rekla je da super napreduje i da joj se cini sve ok(Bogu hvala)...
povijam od bolnice, a od 1,kontrole duplo samo navecer (vrijeme spavanja)..jedva cekam da mu to maknemo..vidim da mu nikako ne pase..
dobila 1200g i narasla 3 cm tak da smo sad 4900 teske i 55 duge! i to sve sam od cice! i mi se moramo narucit ortopedu, ne nosimo siroko povijanje al mislim da cu joj onda poocet stavljat do pregleda, isto su joj malo cvrsci, imamo onu gotovu pelenu kaj se sam zakopca, platnenu..
,ja već luda koliko mi visi na sisi i jedva sam ručak uspjela napraviti.Sad ću u šetnju u nadi da će makar u kolicima spavati.
....a ako puše vjetar stavim mu malo kapicu