Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

Imamo i dva starija brata...
Iako se osjećam ok dolje,treba još da prođe vremena...
isto stalno na cici....i tu i tamo mi padne na pamet dohrana...ali još nismo, nadam se ni ne bumo....
a bilo me strasno strah da ce bolit a sreca pa nije valjda zato kaj nisam rezana ni pukla i
bila vani za 5-6 postenih trudova pa me nije razvalila
Što se tiče pupka, Patriku je otpao 13 dan i to nakon tri lapiziranja. KUpali smo se prvi put 5 dana nakon otpadanja pupka. Danas mu je misec dana i bili smo na kontroli, super napreduje, dobio kilu i tristo i narastao dva centa. Dojim ga bez problema i hvala Bogu nisam imala nikakvih problema sto se toga tiče, jesam kupila bebimil odmah po izlasku iz bolnice jer mi mliko nije jos bilo nadoslo i eto trebao mi je svega dva puta ispočetka...sad već mogu i bacit paketić jer je prošlo tri tjedna od otvaranja.
.. kaj vam se bebbaci daju setati u kolicima i dok su budni? meni moj slabo.. dok spava mozemo di god, no dok je budan, placee i place i onda ga samo tajo(tata) moze umiriti.. a kako stojite s auto sjedalicama?mi jos nismo probali s tim.. drzimo ga u kosari (cesto smo relacija ri-zg; zg-ri)...