Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

...eto mi cemo sutra imati mjesec dana i zasad samo cicamo i spavamo
bas mi drago da imamo gdje nastavit..Marti je danas 17 dana i stalno je na cici a kad nije spava
muci me jedino to kaj joj nije jos pupak otpao, drzi se na rubu..jel znate kaj o tome? moje dvoje prvih ostalo bez njega nakon 6-7 dana al oni su bili pod lampom radi zutice pa mozda zato? nismo zvali patronazu a sad taj mali pupic zeza..
Papam tikvice,rižu,paštu,juhice,kuhane mrkve,krumpir i tooooone slatkog.Kilaža mi još uvijek stoji na istom
Možda da smanjim količinu slatkoga kojeg pojedem,vidjela bih i manje kg na vagi.
lmam osijecaj da samo slatko jedem. Ne nrine me kilaza jer nemam viska nego zbog bebe. Jel ima mozda netko ideju za danasnji rucak???
zaspao......evo mi smo danas 16 dana stari i raste mali k'o gljiva....nakon tjedan dana ga patronažna vagala i dobio je oko 600 g imao 4550, premašio je porođajnu težinu, a i robicu prerasao za čas......sisa stalno, mama je 24 sata na raspolaganju...imamo samo malih problema s probavom, ima stolicu ali ga po malo zekaju crijeva.
posvadila pola kuce a onda se morala ispricat, jer stvarno sam bila premorena a zivci na rubu, nakon tog sve ok jer se naspavam kolko tolko a troje malih ne dozvoljava odlazak u krizna stanja
Isto je izgledala kao da nije rodila.Mislim da cigareta uzme malo svoj danak.