Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

.I izbila nam gornja dvojka,znači 5 zub je tu
....stalno se budio a nije htio mm......samo vrišti i plače ma ma ma mama...........nema pojma, danas je dan prošao bez cice......ali ga nosam, nebum mogla dugo...mm i ja razrađujemo strategije........uf
....malo pazim kaj i koliko jedem jer sam se jako zdebljala u prvoj trudnoći, a i dobila gestacijski šečer......
Bože muškarci su uistinu veća djeca od same djece!!
pa pod milim bogom nema ništa ili ako i ima koji natječaj već je uštiman. Idem sad rjšavat daidem na onaj staž za 1600kn....premda od toga dok platim vrtić, put...ostaje mi ništa
!!!!! Napokon!!! I mm je bolestan isto ga sve boli stenje odštopava se ma strasno.
......ma super sam.....stalno mi se piški i više manje su to jedini simptomi...a i malo mi fali zraka, koda mi je muka ali to je niš'..........eeee i čestitke na zubekima...zaboravila sam...ja pročitam i ako odmah ne napišem prošla baba s kolačima..........
...............e i bježi iz Hrvatske ja te podržavam