Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

...kako lijepo..... i ja se nadam da mi neće ovaj mjesec doći
)
a vidi ih jednom u dva mj. Vidi se da imam PMS na sve se zalim.
slučajno desila. ma,mi se uopče nismo pazili nikada,pa ni sada ,jer smo uvijek imali problema sa začečem,a još večih sa održavanjem trudnoće,tako da sam sada pazila bilo bi to čisto izazivanje vraga,a ako bi i išli na drugu bebu kad bih ja bila spremna to bi bilo-nikada.
hehehehhhee
, već je desetak puta kakila u nonu (kupili smo neku u ktc-u za 30tak kn, a ja ju metnem otprilike u vrijeme kad mi i inaće kaki), već se počela puštati, tako da samostalno stoji koju minuticu i tak. Najviše me strah da mi ne papa dovoljno. Uopće ne znam količinski koliko joj je dosta kašice, tako da joj stalno nešto dajem (krišku naranče, štapić, koricu kruha,...) a to isto nije dobro... Mislim, ona papa sve, ali nakon 3 žličice više neće i onda se previja, cviči i negoduje u hranilici, tad joj dam da sama papa i onda razbacuje svud okolo... nešto u usta, a većina na pod. Ne znam kaj da radim.
, meni je svaki mj na vratima u razmaku 26-31 dan, al tak mi je uvijek bilo. A kilaža... uffff... u plusu sam debelom. 179 visine i 76 kg... i trbuh mi je još mlohavi... al mi se ona crta povukla konačno!