Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

i klopu
...a drugi dan
.. e da , jeli vasi dudaju dudicu? mi smo skroz bez dudare..
.. uff koji soook
, jos ne dolazim sebi... i naravno dala sam mu malo cike poslje tog incidenta jer to mu je i dalje glavna utjeha
... ufff.. danas smo kuhali mrkvicu, krumpir, cvjetacu, celer (prejak mu je okus, tak da ga izbacujem do daljnjeg), zgance i malo maslaca.. moram primjetiti da vise manje sve kuhamo slicno.. od mesa smo do sad probali samo puretinu i piletinu.. a za ribu ni sama neznam gdje kupovati kvalitetnu ribu.. jeli ima itko ideju za Rijeku di ima kupiti dobre
.. da vas pitam, jeli imate stolceke za jesti? di ste ih kupovale i po kojim cijenama? ima li kakvih preporuka?
Još se razmišljam da li da radim francusku salatu, ali kako nisam nikad je radila bilo bi šteta da toliko hrane propadne ako što zahebem.
)Božića, zadnjih godina bi ga pomalo i bojkotirala da nemam djece....ali volim taj ugođaj i to kaj su ljudi nekak ipak bolji u to Božično vrijeme....ove godine samo cure dobijaju poklone, pisale su djedici i poslale pismo....i ove godine smo malo aktivniji u pomaganju drugima pa smo malo uplačivali pomoć, malo slali pomoć i tak..... ova kriza je dosta stegnula naš remen, ali sam ja skužila da nekak što manje imam sve mi manje treba....glavno da nismo gladni i bolesni....sve ostalo dođe na svoje.
.. ps. prehladjeni smo i kakali smo zeleni stolcek , pa malo proljeva i tako.. izvlacimo smrkljice na usisavac van.. ljubimo vas sve
i hvala na rijecima pohvale za neugodnu (nedaj Boze nikome nikada) situaciju)..