Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

.
....mislimo na vas.....a i mi smo bubani, naša tem. nije prešla 38,7...dobio je čepiće po noći...a danas mu je oko 37, 2-3-4.....isto mu nos curi i skuplja mu se u grlu pa je ko promukao malo dok se ne iskašlje
. Ili te je bar kad ti je prvi put dala kapi mogla upozoriti da imaju dugovječni rok trajanja.
Mi smo i dalje krezubi ni traga ni glasa zubicima! Moram pohvalit P, sinoc je se samo 2 puta budio, u 3 pa u 5 h i oba puta duda u usta i nastavili pajkiti!!Mogu reci da sam se naspavala!
...mi smo još krezubi....
i plakao i nije htio ciku što je katastrofa jer nisam znala kako da mu pomognem.....na kraju je prizor bio jako smiješan, izvadila sam cicu i 'vidi sta mama ima...to je samo tvoje, fina, draga cika....blaaaa'...ali USPJELO JE...
..i zaspao je nazad oko 5 ujutro
....moram danas žito posaditi...baš se veselim Božiću......Kaspiju je poklon već spreman i baš me zanima hoće li mu se sviđati
.
, meni je svaki misec na isti dan u istu uru do njegovog 2 miseca i boli ko svi vrazi!