lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (23.5.2017 8:27:06)
|
Jutro,zimkuljice...ono malo kaj nas je ostalo... Katy,Hipo preslatke ste mi sa svojim malim frajlicama,već sam zaboravila kak je to imat malu curkicu [sm=smiley1.gif]...sa muškima se moraš samo kreveljit,divljat,lovit i to je to [sm=smiley36.gif] Super,vi ste obavile cijepljenje,nas to čeka u 7.mjesecu... Ja sam svoje vodila zubaru sa nekih 4 godine,prije ne...mislim da prije ne bi zubar niš ni obavil.Kakve to imate nadobudne pedice,zubar sa 2 godine WTF?!? Mi sutra imamo koooonačno naš dugo čekani pregled za školu.Baš me zanima kak bu moj lajavac to sve obavio [sm=smiley36.gif]...melje ga,majke ti mile,da sam mu jučer rekla"ajde molim te malo šuti,samo 5 minuta,ne mogu te više slušat [sm=jezicek.gif]" Taman idemo popodne kad M spava tak da ne moram i njega vuć sa sobom.L je gotova sa školom,uči za državnu maturu doma i tak...u petak imamo roćkas,M ima 13.godina,idući tjedan maturalnu u Antunoviću,na koju moramo i mi doć,tatek bu moral valcer plesat sa kćerkicom...a mame plešu kao sa dečkima.Ja reko,onda bum se ja sa svojima svima naplesala [sm=jezicek.gif] M je imal neki adeno opet,3 dana 39 temp,povraćal...muka mi više od tih adenoviroza.Inače je ok,skoro niš ne priča(alveć sam naučena na to-L mi je pošteno počel govorit tek sa 2,5 godine kad je krenul u vrtić,do onda je govoril samo prvadva slova od riječi),mama,ne-ne,njam-njam,Na je Lino kad ga vidi na omotu od Čokolina,pokazuje sve prstom i laprda ostalo bezveze...voli klackalice i tobogan,al brate mili treba ga dizat 100_x_ gore i spuštat dole,a kad krene nikad dosta [sm=smiley36.gif]...jučer se sam popenjao po štengama gore(2 reda štengi),ja sam samo išla iza njega,tak da eto sad i to moram imat na oku,da ne krene sam pa padne... Di su nam ostale curke,stvarno su nas zaboravile [sm=smiley13.gif] Jezic,kak je prošao pregled,vidla sam na jesenskima da je bio jučer...
|
|
|
|