lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (19.4.2017 8:07:44)
|
Ojla,zimkulje pa di ste sve? Kaj se dela,kud ste se sve razbježale? Hipo,kak je Hipica prihvatila sitericu,jel se slažu?Uživajte na moru [sm=smiley31.gif] Katy,imas ti živaca za svoje svekije,ja ne znam kak bi da su tu sa mnom,ovak dođu tu i tam pa mi neki put dođu na živce,a da su tu par dana bi zludela [sm=smiley36.gif]... Danira,kaj vi stvarate? Jezicu,uzivaj s klincima na moru i čuvaj mrvicu[sm=bravo.gif] Kod nas niš novo pošteno...gosponu rastu odjednom zubi ko gljive posle kiše...izašle 2 četvorke i obje dole dvojke u isto vrijeme...kaj moram opće reć kakav je bil [sm=smiley29.gif] ko guzica par dana,da poludiš s njim,niš mu nije pasalo i samo je kmečal... Drugi tjedan idem skinut madež sa čela koji sam već jednom operirala pa je sa godinama opet naraso...valjda je ostal kakav korijenčić unutra pa je opet tu [sm=smiley13.gif]a ružan je,onak ispupčen ko karfiolčić i u promjeru 8mm,sva sreća da je pod kosom pa se ne vidi al ja se tih madeža užasavam i bojim se da ne dobim rak na tome jer je ipak na glavi ,nemreš ga sakrit od sunca i to... Poziv za školu-0 bodova i već me to izluđuje [sm=smiley26.gif] Pripreme za maturalnu i maturu u punom jeku...još 2 tjedna i imam jedno punoljetno dijete [sm=bravo.gif] Uživajte sa dječicom i jaaaaviteeee see [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|