lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (7.5.2017 7:50:55)
|
Jutro,curke [sm=kava.gif] Hvala vam na čestitkama,evo malo tortice [sm=torta.gif]! Falim te Bože da je jučerašnji dan iza nas,jedva sam čekala da to prođe,a naradila se ko kobila,tak da sam opće zaboravila da mi je roćkas [sm=jezicek.gif],dođe L dečko pruža mi ruku,ja reko "a kaj ti oćeš",pa veli on "da vam čestitam rođendan",a ja ono "aaaa,daaa rođendan"...eto obrukala se ono... Sad mi slijedi M 26.5. 13.roćkas...1.6.maturalna,na koju moramo doć i mi kao roditelji...svašta non stop.Nisam vam ja nikakva super žena,samo idem u većini slučajeva preko svojih mogućnosti i čupam energiju iz pete valjda [sm=smiley36.gif]. Kad vidim kaj vaša deca delaju,moj M je tošo totalni...taj nit je zainteresiran za takve pothvate nit se trudi[sm=smiley36.gif].Digne mi nogu da obujem čarapu i to je vrh [sm=jezicek.gif]...tek sad se pušta i hoda sam,do sad niš bez držanja,totalni ziheraš.Sve kaj je novo i nepoznato-bež od toga! Pelene [sm=jezicek.gif]..moj B je nosil pelene 3,5 godine,znam da smo ga odvikavali tipa više pola godine i redovno je pišal u gaće i znam da sam rekla već mužu da je on malo bedast,da on opće ne kuži kaj mi hoćemo od njega [sm=jezicek.gif]...a eto,jučer se krizmal i to bez pelena [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Katy,vidim i ti bi nunala opet [sm=smiley36.gif] neka neka,samo naprijed! Jezic kod tebe opet bolest i bolest [sm=smiley13.gif]...jel bolje kaj L? Uživajte u nedjeljici,pusa svima [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|