danery -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (12.7.2017 21:37:45)
|
helooooou,da šarnem kod vas koju kad su naše proljetnice odavno ocvale [sm=jezicek.gif] kod nas upravo fešta,pun mjesec,zubi,što li,pa se gospa uzela dernjati,a veliku kao boli uho pa peca dodatne minute priča,crtića i sl.,mm zalegao,neki sraćkitis i glavobolju spušio,sad me zlopati da iščitavam simptome i maltene štopam kad će otegnuti [sm=smiley29.gif]....ah,muško pa bolesno,bolje bi mu bilo da si je uzeo flomiće pa se išarao kao mauro [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] inače ja još 2 dana radim pa veliki GO,u srijedu bi na more,ali već kontam da će mi prisjesti....bejb ima upalu uha i pije antibiotik,a poznavajući njene plivačke i ronilačke navike,bit će pakleno zadržat joj glavu iznad vode [sm=smiley13.gif] još ovaj moj serempatak veli nek nosi onu gumenu kapetinu za plivanje,aham reko',dadaaaaa,al nek joj on navlači bar 3x dnevno svaki dan [sm=smiley22.gif] vidim vaši svašta već izvode i pričaju,gospa je stručnjak za izgovor riječi tipa "kockice","papuče" i sl...za klopu i sokić viče njamnjam,maše pa pa,šalje puse,veli cica za mačku,pofajn mijauče [sm=smiley36.gif],ptice su gu gu,vrana je ga ga,patka je pak pak,za kravu zna da kaže mu,za svinju rokće,a bome joj ni lajanje ne ide loše [sm=jezicek.gif] u vrtiću je super,tete vele da se sama baš zaigra,ne plače,klopa,spava....ma odlično za tak malu bebaru....sutra puni 15 mj [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|