lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (22.7.2017 11:19:08)
|
Bokić,curke [sm=smiley1.gif] Hahaha,Hipo,mala je zakon...takve su curke,nemreš protiv toga.Kopija moje [sm=smiley36.gif] Mi jučer obavili Zadar [sm=bravo.gif],išle ja i ona busom jer to se opće ne isplati autom ić...platila 2 povratne karte 300 kn,a da smo išle autom potrošile bi i više,kad mi samo 200 treba za cestarinu(ak se hoćeš vozit ko čovjek i brzo doć).Tak da autom idemo najesen kad će se selit jer to bu valjda poznavajuć nju pun auto stvari. Tamo-Sodoma i Gomora,došle u 10,već 70ak njih ispred nas za upis(dobiješ redni broj),uzimaju ih po 2-3 i bar pol sata su unutra [sm=smiley29.gif],tak da smo tam čubile do 5 popodne dok je sve obavila + plaćanje upisa+slikanje za iksicu,otišle po sladoled i već morale prema kolodvoru jer nam je bus išo za nazad u pol 7. Papire za dom smo donesli nazad doma(ko i svi drugi koji su jučer bili tamo) jer nismo imale kad ić predat,tamo rade do 3,a ne možeš predat prije nego obaviš upis [sm=smiley29.gif]..i eto sad tata plahuta po Samoboru da pošalje preporučeno žurno u Zadar [sm=smiley29.gif]... Moram pohvalit profesore i samu rektoricu tamo,svi turbo ljubazni mada su morali ostat nakon radnog vremena da ih sve upišu,nema napetosti,nema otresanja jako ugodno iskustvo,za razliku od Zagreba kad moraš tak nekaj obavit... Faks je predivan,na samoj obali,ovaj u Zg mu nije ni sluga,ona je oduševljena,a onda sam i ja sretna kad je ona sretna [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|