hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (6.4.2017 10:43:16)
|
MOja sisa non stop pa je mlijeko (kravlje) dosadno. Prije je jela lagano tiša žgance, malo povrća, griz, sad joj je to malo, traži još. Već je drži desetak dana pa mi se čini da nije skok u rastu, to obično bude kraće ludilo. Ne znam je l pokušava nadoknadit što je bila bolesna preko zime pa manje jela[sm=zmeden.gif] Dođe iz vrtića pa sisa oko pol sata, to je više maženje nego sisanje, al čim skine cipele i jaknu trči leć na krevet i traži. Već je postao ritual. Nakon toga ugrabi podbradnik i pokazuje na hranilicu. Nekidan je tako stalno jela od 3 ipo do pet ipo. Jela je komad junetine, juhu od junetine, grašak, mahune i kuruzu, SAt nakon toga cijeli jogurt. I grickala orahe, lješnjake i bademe (jako joj ih usitnim). Jučer je pojela dvije ogromne zdjele (meni bi jedna bila dosta) juhe od miksa povrća, i veliku kiflu. Onda opet tih orašastih plodova, na to se navukla. I počela je cvebe i suhe šljive. Inače bi poslije vrtića do večere stigla spremit laganu večeru, sad moram imat spremljeno unaprijed. DAnas sam odledila zeca pa ću još zakuhat tjesteninu. Kruh hoće sam, kad nešto namažem to ostruže, a sjemenke joj po tome ne smetaju. Nekad i mi palačinke, vidiš nisam dugo, mogla bi ih zamutit. Doručak je jogurt ili voće + orašatsti proizvodi. Katy drago mi je što je K ozdravila![sm=bravo.gif] MOja nije ni probala Lino, u vrtiću mislim da isto ne dobivaju, ako se drže onog što piše na meniju.
|
|
|
|