hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (3.4.2017 9:42:42)
|
ajme ježić strašan je s tim čarobnim grahom [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] vjerujem ti za umor i rano spavanje, nek drugo tromjesječje dođe brzo pa da budeš malo više fit hipici nos sve bolje, usisam joj ujutro i pred spavanje reda radi i paranoje radi [sm=smiley36.gif] ubijaju nas zubi, dam sirup pred spavanac, kad prestane djelovat probudi kvart dernjavom, pa skrnemo još sirupa pa opet spavanac. gore od kutnjaka. jedan je čini mi se van, nešto pipam al nije oštro pa nisam sigurna, drugi ga prati u korak, treći donji se isto nešto aktivirao, na vrhu desni je bijeli kružić, četvrti se prijeti, al je najdalji od izbijanja. SUper se drži preko dana, tek pred spavanje postane cendrava, gura ruke, grize sve po redu. I dobro jede, bez obzira na zube. Ne mogu je najest koliko hoćće jest. Ptice su joj i dalje fora, hoda okolo i maše rukama ko da leti [sm=smiley36.gif], mijauče i avavav cijeli dan [sm=smiley36.gif] po noći me budi i kaže m(L)ijeka [sm=smiley36.gif] Bili smo u šopingu i kupili tene, sva je bila ko pravo žensko u dućanu, sve je cipele htjela kupit[sm=smiley36.gif] Od tena se ne odvaja, jedva je dala skinut ih za spavanje. Valjda je bude prošlo, ako ne morat ću joj dat nove šlape da mi ne hoda u tenama po stanu. E da, naučila je da se moraju brisat noge prije ulaska u stan, to tako komično izgleda. nasloni se na vrata, i jednom nogom ko konj maše po tepihu, duga noga ništa[sm=smiley36.gif] Kako ste vi i što rade vaši mali slatkiši?
|
|
|
|