lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.11.2016 8:00:51)
|
Ojla,zimkulje [sm=kava.gif] Jezic,sreten veeeeliki prvi roćkas našoj prvoj zimskoj bebonji [sm=bravo.gif]sretno Luce i da buš čim manje bolesna[sm=darilo.gif][sm=metulj.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=torta.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] [sm=bravo.gif] za uredan sistematski i dobro podnešenu pikicu! Hipo,držim fige da bu Hipica čim dulje išla u vrtić,očito joj godi bit malo odvojena od vas kad je posle tak dobra [sm=jezicek.gif].Ja sam svoje vodila zubaru sa 5 godina jer mi je bilo bezveze prije,em ne bi sudjelovali u pregledu em su im zubi bili ok.Ja sam im prala uredno svaku večer ii onda njima davala da vrte tu četkicu po ustima.L još uvijek perem mada ima 6 godina jer on samo napred glanca zube a otraga ko ga hebe ti se ne vide pa se nemoraju ni prat [sm=jezicek.gif] Katy,sretan vam objema imendan [sm=bravo.gif]jel idu fikusići sutra [sm=zz_er_what.png] Kazić,B mi je preeekraaasan...jesi odlučila za šišanje? Danira,di ste vi ,kak je naš napredni palčić [sm=smiley1.gif]? Nešto sam slabo na netu ovih dana,stalno sam u nekom poslu,sad sam se ulovila heklanja kuglica za bor [sm=smiley36.gif]...kad ih poštirkam i sredim bum vam stavila da se pohvalim [sm=zz_tongue.png] M je ok,nos je ozdravio,nova mu je fora glupirat se [sm=smiley36.gif]složi neku facu digne nos,zažmiri,iskesi ta dva zuba van i krevelji se [sm=jezicek.gif]...još uvijek ne vidim znakova drugih zubiju.Počela sam mu davat ono kaj i mi jedemo ak je nekaj kaj smije jest.Niš posebno novoga [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|