lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (14.12.2016 7:48:14)
|
Jutro,curke [sm=kava.gif] Kazić [sm=bravo.gif] za našeg malog diva,ajme koliki je,duljinom su on i M tu negdje ali kilicamaaaaaa [sm=smiley29.gif][sm=smiley36.gif] Super da je V sve ok sa kičmom,tak sam i ja neko vrijeme ubrijavala da mi L stoji u krivo,u biti imala sam dojam ko da mu je noga kraća kad bi bio gol za kupanje,a on u biti onak krakat i mršav i opće dete normalno sve ima [sm=smiley36.gif] Jezic,sretan imendan našoj Luci [sm=bravo.gif]...ajde da si i obavila sa M i njegovim disanjem više [sm=bravo.gif].Moj B ti nije bio na niš alergičan,totalno negativni alergo testovi a non stop u bronhitisu i to tskvom da je morao dobivat Medrol u injekcijama koliko se gušio.Na kraju su nam na Srebrnjaku rekli isto-da ili tak reagira na svaku virusnu infekciju ili da je rođđen sa prirodno suženim bronhima pa mu se odmah u svakom infektu upale.I da ako je stvar u suženju bronha da će to oko 5.godine proć jer će bronhi onda dosta narast.Tak je i bilo,posle pete godine ko da si odrezal,ko da to nije isti dečec...ukinul i sve sprejeve i sve i evo mrcine zavodnika,180 cm i 79 kg,velikog i zdravog [sm=jezicek.gif] Jesu ti preporučili da ga cijepiš za gripu?Meni jesu na Srebrnjaku rekli da ga obavezno cijepim svake godine i da čim kasnije krene u vrtić ako je ikako moguće,da bi takva djeca trebala izbjegavat kolektiv.U to doba je mm bio na porodiljnom do 3 god za M tak da je on u biti krenuo u vrtić tek sa 4 godine. Hipo,ajte da i tebe čujemo da si kooonačno bolje [sm=bravo.gif]i Hipica zdrava [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] za čišćenje,ja sam gore počistila neki dan,prala odozgo ormare od prašine,oprala sve prozore,polijepila božićne naljepnice na stakla,oprala zavjese...sad me isto čeka dole + kaj velite,i ja gledam ormariće i kuhinji,pogotovo unutarnja strana,flekaviiiiii užas jedan,onaj di mi brašno stoji [sm=smiley3.gif] već ima i oko brašna materijala za jedan kruh [sm=jezicek.gif] tak da mislim da bum ih se primila kad i tih prozora. Katy [sm=bravo.gif] za izbacivanje flaše,moj ju je sam izbacio sa nekih 9 mjeseci.Jednostavno više nije htio opće pit mlijeko na nju nego smo morali preć na žlicu i mućkanje žitarica i Lina da opće jede mlijeko.Pije na kljun još uvijek.Ne učim ga još na čašu( čitaj ne da ni se [sm=smiley36.gif]). Jučer sam mu se tak nasmijala,opet šef na podu,potičem ga da bi krenuo puzat,jok-kolko napred tolko i odma unazad [sm=jezicek.gif],a za napred puzi ko vojnik na onom vojnom poligonu kad se vuče ispod onih žica [sm=jezicek.gif] i onda poludi,pa protestira,liže laminat,viče il se jednostavno vrti na trbuhu ko zvrk [sm=jezicek.gif].
|
|
|
|