Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (9.12.2016 8:33:04)
|
Dobro jutro drage moje[sm=smiley31.gif] Mi smo svi super,zdravi hvala Bogu! Hmmm.....malo se moja dobrica,pozlocestio[sm=smiley36.gif] Nezeli vise spavati ukimbacu,nego s nama,mm je lud[sm=jezicek.gif] Cica,puze i dize se uz kutnu i hoducka pomalo Kupili smo mu cipice u cicibanu,tak sam i ovo dvoje kupovala prve ciciban. Cim smo kupili cipelice,htio je hodati,tak da secemo po ulici,jucer nismo,bilo je prezima. Jos smo na 4 zubica. Eh da,udebljala sam se 2 kg,katastrofa,stalno nekaj njupam s klincima[sm=smiley13.gif] Probat cu D polako odviknuti od cice,samo mi je problem,sto on nece flasicu. Lidac i D otvara ladice i sve vadi van,a nista nece vratiti natrag[sm=jezicek.gif] Kazic tak ti je i moja necakinja prohodala s 9 mjeseci,bila je presmjesna.[sm=smiley36.gif] Jezic nadam se da ste bolje. Katy moj ce tata cuvat D,kad krenem raditi. Hipo kako ste? D ima ravno 10 kg,vagala ga neki dan patronazna,bila kod susjede pa dosla vidjeti D. E da sad sve pokazuje rukom i vecinom je sve km[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|