lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (24.11.2016 7:52:06)
|
Jutro,cure [sm=kava.gif] Hipo,jel Hipica prestala kurit?Kaj si na bolovanju? Danira,a mi još uvijek samo na 2 zuba i nema opće naznaka da se gore ikaj događa [sm=smiley36.gif] Katy,kolko K ima zubi sad?Ja isto mislim da se med do 2.godine ne bi smio davat,al možda sam i ja već stara škola,možda su sad neke nove smjernice...ja ga svojima nisam opće davala,jedino L kad je bio stalno u angini prije operacije mandula,al on je onda bio već 3 godine tada. Ja danas pečem tortu,sutra moj osmaš ima 14 godina [sm=bravo.gif]...kupila mu nove kopačke i dvoranske za nogomet,pošto sad prek zime ima neki turnir u dvorani i parfem od Antonia Banderasa da curice još bolje trče za njim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Ovak zgleda ko da ima 18,to sam vam već i rekla,brada,brkovi to te cure samo plaze za njim [sm=jezicek.gif] M je bolje nos,zaštopa se al ne moram više vuć van,niš ni nejde...samo našpricamo Sterimar onaj za zaštopani nos. Znam da sam dosadna,al ajde ak neka nije glasala,glasajte za miceka da bude u baby kalendaru http://zvijezda-baby-kalendara.ringeraja.hr/image?id=215 Morate glasat i potvrdit glas na mailu
|
|
|
|