Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (18.11.2016 12:33:44)
|
Hej zenske! Eto konacno da se i mi javimo, D spava,pa da iskoristim... D je poceo prije par dana se dizat i hodat uz dvosjed,digne se iz puzeceg onako kao most[sm=bravo.gif] Mi smo svi zdravi,za D su mi rekli da ce biti osjetljiviji posto je ranije roden tj.posto je bio 1600g,al kolko vidim to nema pravila,jos do sad nije bio bolestan da bi pio antibiotike.jos uvjek cica. Ovo dvoje u skolu,lektire,zadace i tako, Mm radi,meni dosadno bez njega,u ned nam je 12.godisnjica braka.[sm=smiley1.gif] Katy meni prosli mjesec kasnila 6 dana,nije mi bilo bas svejedno[sm=jezicek.gif],al sta je tu je,kud ovo troje tam i cetvrto[sm=smiley36.gif],al kad je dosla nitko sretniji od mene[sm=jezicek.gif] Katy drzim fige da katja dobije drustvo,obavezno javi kakav ce bit test[sm=smiley1.gif] Hipo super sto hipica je opet krenula u jaslice i sto je bolje[sm=bravo.gif] Brzo ozdravite ti i tm[sm=smiley1.gif] Muski su inace cendravi i osjetljivi dok su bubini,zahtjevaju paznje ko beba[sm=jezicek.gif] Kazic uzivaj s klincima,moji veliki bi isto bili s menom,nebi nigdje bili,doma im najljepse,jer sam uvjek na usluzi,pa ko sta pozeli jesti ja kuham,pecem koda sam u nekom restoranu[sm=jezicek.gif] Jezic kako ste vi? Lidac zeno di ste,kak mauro? Pozdrav i pusa[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley17.gif]
|
|
|
|