lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (24.10.2016 7:42:20)
|
Jutro,mamice i bebice [sm=kava.gif] Ja nekaj zadnjih dana zabušavam,a nemam baš i nekaj pametno za pisat jer se i niš posebno ne događa [sm=smiley36.gif] Danira [sm=bravo.gif] za Domija i puzanje i zubiće!!Ovi moji veliki još M uče kak se otvaraju ormari po kuhinji i ladice,ja reko samo dajte bute vi pazili kad krene sve vuć van [sm=jezicek.gif] Kazić,nadam se da je cica-problem riješen [sm=smiley1.gif].I da se B upristojio sa spavanjem [sm=smiley36.gif] Katy,stižu zubići znači [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]Ugodan dan naša radna mamice [sm=smiley1.gif]. Baby,pa di si ti ženo božja...znam kak ti je,stalno nekaj kad ih je više... Jezic,opet boleštine,stalno se mučite [sm=smiley29.gif]...inhalirat ih možeš kolko god hoćeš pogotovo ak je čista fiziološka,niš im neće naštetit.Možeš i neke varijacije radit-tipa ak im je zaštopan nos kapneš par kapi u fiziološku pa ih s tim inhaliraš...ja sam svog br.2 dok je bio mali morala po 3x dnevno na inhalator naštekavat-neki put smo marali stavljat Ventolin u fiziološku neki put kortikosteroide,kako kad su nam rekli u Klaićevoj-zbog bronhitisa... Nama je danas 18 godina braka [sm=zz_tongue.png],idemo oko 6 na večeru,imam slobodno do nekih 8 kad se M ide kupat i spat-seka će ga čuvat,već je rekla...vjerovale ili ne,to nam je prvi put u 18 godina da idemo tak nekam samo nas dvoje [sm=smiley26.gif] Mauro je grozan-i mi smo došli u fazu "neću spavat"...stalno nekaj cvili i cendra po noći i po 5 puta se moram dić dat mu dudu.Po danu ak odspava sat vremena,to sam puno rekla,ne znam kaj ga je piknulo,ne vidim baš da su neki zubi na pomolu [sm=smiley24.gif] Kaj se tiče odvajanja,sve je gori...ne paše više ni tata ni niko od braće,samo se okrene proć i drži se meni za majicu i vrat ako ga hoće uzet... Ugodan dan svima i velika pusa bebicama [sm=bravo.gif]
|
|
|
|