katy1503 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (13.10.2016 7:34:12)
|
Jutro! HIpo, tako i mi,svaki duži put planiramo kad ona spava (pa tako ljetos krenuli u 4 ujutro za Split, i kad smo se vracali u 20 sati iz Splita) i sve proslo super..inace je dreka na kracim gradskim relacijama isto...mada je okrenuta prema naprijed i vidi sve... imala je par situacija kad je povracala ali to sam skuzila da je ipak moja greska jer smo joj dala netom prije voznje .... Sto se tice tate, resetirat ce se jer mora.... to je cudo kak se uozbilje kad nema mame u blizini... i hranjenje i presvlacenje.. npr. meni moj jucer kaze : cuj, ona plače kad se presvlaci pelena!! hahahaha, hello, pa di ti zivis, tako je vec 4 mjeseca[sm=smiley36.gif] Prvi dan je bilo najgore, kaze da je sad super! Tako da vjerujem da ce biti sve ok![sm=smiley1.gif] Sretno s spremanjem!!! Jezic, bravo za malenu hodacicu!!! Vjerujem da je super za bebaca kada ima stariju bracu i sestru, sve kopiraju i dobro i lose ali mi se cini iz onoga sto vidim u okruzenju da sve svladavaju brže[sm=bravo.gif] NEka klinci sto brze ozdrave!! Mi nocas tako-tako, budna od 2-3, al spavala kad sam isla na posao - cekam poruku da su se zbudili[sm=smiley36.gif] Zube i dalje cekamo! K zadnjih tjedana obozava slikovnice, imamo ih nekoliko, pa sama uzme koja joj se svida, ,donese i trazi da citamo a ona sjedne ispred nas ili na svoju foteljicu - preslatko!!!
|
|
|
|