katy1503 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (2.11.2016 7:03:40)
|
Jutro[sm=pikapoka1.gif] evo mene na posli od pol 7 sa najvecom šalicomkave sto sam molga pronaci ... Danima vec ne spavamo po noci a po danu se šlepamo na sat, max sat i pol... Imajuci na umu da se diže rano (ovo vracanje sata nas skroz zeznulo), a to rano mislim 5, u vrh glave 6, spavanje samo jednom (oko 12) do 20 navecer je malo sto se i osjeti jer je nervozna ko pas ... [sm=smiley6.gif][sm=smiley34.gif][sm=zz_banghead.gif]... Zaspe super oko 20, al predstava počinje vec oko 10 .. i da onda je stavim kraj sebe i zaspe al bar 10 puta se probudi- malo vriska, malo smijeh, malo plač, pa okretanje, pa gnježđenje meni pod vrat, pa na ruku[sm=smiley11.gif].. Donje jedinice mi se cine da idu skupa van - nabubreno, vidim ih kroz meso al se ne daju van... Nos nas zeza, stalno se puni, ne smeta joj po danu al kasd legne sve se spušts u grlo pa kasnje[sm=smiley13.gif] a sad malo veselije stvari - jucer smo probali limun (imamo domaci), mi pripremili video da snimamo jer ce sigurno napraviti neku facu - a kad ono, ona to liže i cucla kao da je bombon[sm=smiley36.gif] .. mi u soku; idem ja probati - ono kiselo ajme meni[sm=smiley36.gif] Počela je trčati polako, pa ruk nosom na pod al nista - hrabro se dize i i ide dalje ... bilo je lijepo ovih dana, pa smo isli po svud vani ... Hipo, welcome back! Kuci je naljepše zar ne?[sm=bravo.gif] NEka si odradila službeni dio rodendana (obitelj) a sad ce uzivancija ... Lidac, M zeza ha? nesto je uslo u njih [sm=smiley36.gif] Danira, dobra ideja sa dekom, bitno da si skuzila šta mu odgovara[sm=bravo.gif] Nadam se da ste se bar vi ostale pdmorile i da ostatak jesensko/zimskih beba više ne zeza kao ova moja [sm=smiley1.gif] ....
|
|
|
|