lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (11.10.2016 8:01:00)
|
Jutro [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Evo onda još kavice Katy [sm=smiley36.gif]...zamišljam scenu kad si došla doma-mmmda,mi starci smo obično više u problemu nego ta djeca kad se razdvojimo [sm=smiley36.gif].Ženskici je fino bilo s tatekom,a mama suze roni [sm=smiley36.gif]...ajde bumo vidli kak bu tata delje zdural [sm=jezicek.gif]kad dođe i koji loš dan [sm=jezicek.gif]...kolko buš ti čekala Katy do novog odbrojavanja? [sm=bravo.gif] navijam za zubiće...moguće je da ti zbog njih ne spava,moj isto lošije spava kad idu zubi van... Kazić,ti bi zabranjene stvari papala [sm=jezicek.gif]...ajde,ajde možeš ti to...ja si uvijek govorim"pa ne bu meni guzica gazda,nego ja njoj"[sm=jezicek.gif] Ja sam na 78kg,idu sporo al idu..vježbam kad stignem,recimo 2x tjedno pol sata aaako stignem...figura se već oblikovala,mišići se vide,al brate mili ta koža na trbuhu će me izludit...užas,ko neka vrećica,opće se ne stišće [sm=smiley11.gif][sm=smiley29.gif] Noćas se moj M zbudil isto oko 4,5 i bio budan ma sigurno sat vremena.Al ja šutim i ne javljam se,a on se razgovaaaara,čujem da zvecka sa dudom,baca slona po kindaću,malo je protestiral i na kraju nazad zaspal.. Ne znam kaj bi kuhala [sm=smiley26.gif]
|
|
|
|