hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.10.2016 16:55:11)
|
Buba, pokusala sam jucer napisat, al me izbacuje. jesi uspjela dogovorit raniji pregled? probaj malo mirovat pa se to mozda smiri. Meni je gin rekao da moze doc do manjeg krvarenja iz bezbroj razloga. Nadam se da si danas bolje. Koje lijepo vrijeme, tako mi je drago da smo na moru. Tata je ujutro s njom vani oko 2 sata najmanje, popodne je ja odvedem. Kuća gdje su nas smjestili je 20 m od mora, pa nek se nadiše koliko može prije magle i kiše u Zagrebu. Sve duže stoji bez pridržavanja, al koračiće radi samo ako se drži. 8 zuba na broju. danas je nešto jako nervozna, ne znam što joj je. Neće baš ni jest. i grize i grize, za cice i rame, i obraz, zloćo jedan. Tata se kao danas umorio. a spavala mu je sat i pol. hahah toliko je umoran da je popodne morao odmorit. zvala nas je patronažna, da bi je htjela još jednom vidjet pa bude došla nakon rođendana jer mi je drugi tjedan sistematski, razgovor u vrtiću i još sto stvari, a i dok operem svu robu, dođem sebi...lijepo od nje, bila mi je super, bolju patronažnu ne mogu zamislit. Ja još nisam dala bjelanjak, budem sad kad se vratimo da vidim prije cijepiva. Krećemo u vrtić vjerojatno 7.11. dva tjedna adaptacije, držite fige da bude dosta. Pozdrav svima, više ću vas čitat i pratit kad se vratim u ured.
|
|
|
|