lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (13.9.2016 9:29:47)
|
Ajoj,Danira,moje saućešće [sm=smiley19.gif]... [sm=bravo.gif] za Domija,ma on je pravi muž [sm=smiley36.gif]...šteta kaj ti klinci idu suprotno turnus,ja imam sreće pa svi tri idu isti turnus,bumo vidli kak bu druge godine-onda bu kćer na faks,a B u srednju krenuo,M i L budu opet isti turnus jer budu neparni turnus obadva( 1. i 7. razred) Za tu kožicu ne znam kaj bi rekla-ovoj trojici je išla bar mrvičak,ova ko da je zalijepljena Cijanofixom...pedica veli nemojte jako samo kolko ide,a nejde niš [sm=smiley13.gif].Kolko sam shvatila,sad se čeka do 5.godine da se sama odlijepi...valjda bude...ili bum i ja ko Kazić,malo po malo silom povlačila [sm=smiley36.gif] Danira,mi smo sa hranom u nekom điru da mora bit slatkasto,onda jede ko bedast,tak da u lončiću mora bit obavezno ili komad batata ili komad butternut tikve.Jučer sam mu skuhala-mrkva,butternut tikva,koraba,mahune,krumpir,junetina...pojede prije neg trepneš,obožava to jest-voće je već druga pjesma... Zasad je sve sa vrta,osim batata kad ga kuham...neki dan sam u Intersparu htjela kupit karfiol ili brokulu,pa me skoro šlagiralo [sm=smiley29.gif]brokula kila 30 kn!,a karfiol prodaju na komad-veličine šake 13 kn![sm=smiley3.gif]niš nisam kupila,to je fakat prenapuhano,još od brokule plaćaš i stabljiku koju baciš,mislim ono...
|
|
|
|