katy1503 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (18.9.2016 18:27:23)
|
Hej curke! Evo uhvatih malo vremena da vidim sta se kod vas dogada (ubija me sto ringerai ne mogu pristupiti s moba, nesto mi ne da a iskreno ne istrazuje mi se). Pa krenimo: IZVORNA PORUKA: lidac0605 Imamo novosti danas [sm=smiley1.gif] Mauro je postal ljubica zubica-kooonačno jedan zubo vani [sm=bravo.gif] Bravo za Maura!!! vidim vec dva dolje :) i da, putovanje sa malom bebom joook ... Jos tako daleko, koma... Danira, iskreno saucesce za baku :( i bravo za D, neka je ostavio neuro pedicu paf :) Danery, neka je curka ozdravila, i samo papajte[sm=smiley1.gif] Hipo, bravo za Hipicu! Papalica i uskoro hodalica mala... vezano za cipelice - mi kupujemo u Froddu, cca svaka 2 mjeseca novi broj, vec na drugim po redu ... Kazic, uf to kad padnu, kazu da svi padnu prije ili poslije ..neka je on zaplakao odmah poslije pa je ipak sve ok :) Vidjela sam slike, klinci su preslatki. Mi se zadnjih dana vratili u normalu - smanjili izljeve bijesa, jos je tu i tamo cendrava, i dalje cekamo prve zube... nocu bolje spavamo, jedemo tek ujutro.. tatu smo izbacili iz sobe jer smo skuzile da bolje spavamo i ja i ona[sm=bravo.gif] Malo mi gospon ide na živce - s te strane, jedva cekam ici raditi... (stalno smo zajedno, jer radi od doma kad ima posla). Sutra joj daljem bjelanjak, valjda bu sve ok. Hodamo po parku, sam Bog je ne moze pratiti -- nije svjesna opasnosti a ne da se drzati :/ Lijep nam dan bio danas, rucak kod mojih, igra s kumčetom, sad je vani s didom svojim :) Kupila nosiljku Isaru, jer gđica nece kolica vani, inace se vozimo u triciklu al sad ce početi kise pa bolje da je imam :) pozzic svima i tipkamo se
|
|
|
|