lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (30.9.2016 8:11:46)
|
Ojla,zimkuljice [sm=kava.gif] Jezic,roditeljski su za sada gotovi,al eto u gimnaziji već najavili u 11 mjesecu opet zbog vražje mature...taj dan sam bila na roditeljskom od 19:30 do 21:15 [sm=smiley29.gif] kolko su nas izmasirali sa maturom...muž već piše poruke kad ću doć,veli Mauro je jako nervozan(jer mu je već i prošlo vrijeme za kupanje i spavanje)...dođem doma,veli nosa ga cijelo vrijeme od kad sam otišla,veli neće niš,neće se igrat samo cendra i viče mam,mam [sm=jezicek.gif]razmaženko moj [sm=jezicek.gif]...čim je mene opazil odma smajl od uha do uha onak suznih okica... Hipo,moj je već isto pomalo štetočina [sm=jezicek.gif]...eno,kak puže unazad-sad neki dan,ode mu ja po sok u kuhinju,vratim se a on sa onih podnih puzli otišo do kompa,ja reko kaj je to našo ,neke žnirance...vidim žvače...a to gospon izvuko odozad žice od zvučnika i žvače da se sve praši [sm=jezicek.gif] [sm=bravo.gif] za Hipicu i spavanje [sm=smiley1.gif] Ja danas imam kuhano od jučer-ričet [sm=smiley1.gif]...imamo par stvarčica za obavit,muž mi je ostavio auto,moram i do mame skočit i to sve stić do 13 kad moram gosponu ručak skuhat...popodne idemo kumčetu odnijet poklončić za roćkas(dvanaesti) jer ne bu slavila pošto je već "velika".. Ostale di ste?Kaziiiić?
|
|
|
|