lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (2.9.2016 8:32:01)
|
Jutro,cure [sm=kava.gif] Alaj ste se raspričale o svekićima [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...moji su sa mnom u dvorištu-fala Bogu da nismo u istoj kući jer bi se već odavno zakrvili [sm=jezicek.gif]...nit su dobri ni loši...više onak,ko još dvoje djece kaj imaš na brigi [sm=jezicek.gif],stari i bolesni,niš od njih ne tražim nit očekujem...deda još nekak al baka je koma-ne može M ni nosit recimo,onda znate u kakvom su stanju. Otkad god sam tu nikad mi se nisu niš usudili reć jer sam ja "oštrokondža" koja odma grakne i dela reda [sm=jezicek.gif]-oduvijek... Jučer smo imali turneju cijeli dan [sm=jezicek.gif]...ujutro išli pješke u susjedno selo na Tisak po neke pakete kaj su nam došli(a imaš kaj ić 40 min sim i isto tolko nazad),pa brzo ručak,pa popodne k mojoj mami,usput u Lidl po pelene i zimske štrample na akciji(btw našla sam još samo jedne [sm=smiley7.gif],ostale su samo male,a ujutro nisam mogla ić kad mi je mm ovaj tjedan ujutro na poslu i nemam auto),pa Muller grofici mojoj obećala neku maskaru i tak da sam imala osjećaj da celi dan samo vadim i spremam ta kolica u/iz gepeka [sm=jezicek.gif] M je ok...zubi još uvijek odbijaju izać,malo je nervozan,valjda ga to muči jer mu je to dole tak nateklo da kad ga iz daljeg pogledaš i izgleda ko da su zubi vani,a nisu [sm=smiley13.gif]... Niko niš više ne priča o kilicama...moje mršavljenje je nešto usporilo,bit će da moram još malo srezat obroke,imam 79 kg [sm=smiley26.gif] voljela bih doć na 70...
|
|
|
|