lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (8.9.2016 7:56:33)
|
Jutrooo,curke moje [sm=kava.gif] Gdje li ste mi sve nestale(skup z menom [sm=smiley36.gif]) Subby,nadam se da je malac bolje...vjerojatno virozica neka,sudeći po simptomima.Za kakanje ne znam kaj da ti velim moja djeca nisu nijedan dojena,pa nismo imali ni sa tim problema... Kazić,vidim i kod tebe krenula sezone šmrklji i boleštima [sm=smiley13.gif]...nadam se da je V bolje.Kak je K sad?Ste kontrolirali sluh iza operacije? Hipo,ti još malo radit [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif],pa kud prije je to proletilo...kolko ćeš čekat za drugo? Katy,uživaš sa svojom naprednicom malom [sm=smiley1.gif]i tvoj porodiljski se opasno bliži kraju [sm=smiley29.gif] Danira,đe nestade,kak su školarci,kak je Domi?Jesi se ošišala [sm=smiley36.gif] Danery i moj L je pio željezo nekih 4 mjeseca,od sistematskog sa 9 mjeseci kad smo vadili krv i ispalo dijete anemično...sad idući mjesec idem sa M,možda bolje prođemo...nije ni on volio baš popit to željezo,a i sirup je oduran,ko neka tinta [sm=smiley11.gif].Bitno da je gospica ovak ok,cefixim smo i mi pili,zakon antibiotik Kod nas niš posebno...još uvijek smo na jednom zubu.Sad stalno stišće desni i gricka jezik,valjda čovjeku čudno kaj je sad to oštro u ustima [sm=smiley36.gif]...sjedi fino i to je to od našeg kretanja [sm=smiley36.gif],potrbuške se odguruje unazad i prevrće 100 na sat.Sad osim mama i meme,imamo na govornom repertoaru i mi baba [sm=smiley36.gif],dada i blj...jezik dela punom parom,nije čovjek od akcije al ga voli laprdat [sm=jezicek.gif] Ostatak ekipe-L vrtić,ostali škola,zasad je svima još ok jer se naravno niš još konkretno ne dela... Zmišljam neki ručak danas,al idem prije u vrtić i dućan,možda tam dobijem inspiraciju [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|