katy1503 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (27.8.2016 9:35:36)
|
Hej cure!!! Nikako stici da vam pisem...najgore mi sto se s moba uopce ne mogu prijaviti a to mi je najprakticnije..ovako moram na ipad..a to mi se nekada ne daitd... Danery, bravo za curku! Uzivajte i mazite se... Hipo,vi vidim fino uzivali. Tako i treba. Hipica je odlicna!!! Lidac, dobro ti to sve i hendlas s njih 5-ero. Ja bi na tvom mjestu vec bila luda.... Mi smo dobro!!! Sinoc je prvi puta netko drugi je uspavljivao...ja i mm bili na svadbi, a nju cuvali dida i baka. Bilo sve ok, malo plakala pred spavanje jer otvori okice, i vidi da nije mama al onda se umorila i sama zaspala. Mi dosli oko 2, a ona budna od pol 7... Danas spavamo na raze[sm=smiley36.gif] Ovih dana super jedemo, al nas nesto zna prati nervoza samo tako...jede mi rame,gura cijele ruke u usta, tu i tamo vrisnem kao da se uvrijedi, ne da uopce dirati zubno. Medo...al zasada i dalje nista ne vidim...[sm=smiley13.gif] Sljedeci tjedan, cetv ili sri, idemo na more!!! Biti cemo nekih 2 tjedna, moram obaviti dosta toga plrije plovratka na posao- sve dogovoreno, 10.10 prvi radni dan ... S jedne strane se veselim, s druge ne mogu zamisliti da nismo skupa[sm=zmeden.gif]... Al sta ces, raditi se mora!!! Svima pozdrav, ljubite bebice, uzivajte, volite se pa se tipkamo.... P.s. Danas nama je velikih 11 mjeseci!!!!!![sm=bravo.gif]
|
|
|
|