lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (19.8.2016 9:06:40)
|
Jutro,cure [sm=smiley1.gif] Hipo i ja sam se nasmijala tvojim postovima [sm=smiley36.gif]...Hipica me podsjeća na moju kćer,ta je od malena bila ko da je vragu iz torbe opala [sm=smiley36.gif]...a sad s 18-je isto takva [sm=jezicek.gif] da te utješim. Danery,joooj ja to ne volim vidjet bebi braunilu na glavi...kod nas ih jaako rijetko stavljaju,baš onima ful malima.Više na noge i šake pa zamotaju zavojem i super...su ti rekli odokativno kolko mora bit?Ma,s tim malima nije problem,oni se još uvijek svima smiju i ne boje se...moj M je sad koma kaj se toga tiče-ne do Bog da mu se neka nepoznata faca obrati [sm=smiley29.gif]-urlik da ga ne smirim još 20 min posle...a valjda da ga neko nepoznati uzme u ruke bi poludel... Danira i ja sam jučer njonjala po dućanima-tu po šestare,tam po kistove,tražim tenisice za školu za ovu dvojicu(sve kaj su jeftinije su dječji brojevi,a mojima trebaju odrasli,osmaš nosi 44 [sm=smiley23.gif],šestaš 39...dobro da u srednjoj nema toga)...[sm=smiley11.gif]...mrzim ovaj dio godine.A kad se sjetim zamatanja knjiga-zlo mi je... A za vrtić još nisam niš ni kupila od pribora...i tam moram još platit knjigu za engleski i ovu predškolsku vježbenicu...da te vrag zeme [sm=smiley11.gif] Ja ću danas skuhat štrukle za ručak...vrijeme je ružno,visi nekak,sigurno bu padalo,pa ne bumo mogli van pa bumo onda nakuhavali [sm=smiley36.gif] inače samo tražim neka polsatno kuhanje jela da možemo zgibat čim prije [sm=jezicek.gif] Moram se nadodat,skoro sam vam zaboravila ispričat [sm=smiley36.gif].Kupila ja jučer M one smokije debele,kukuruzne,neslane(jedva našla bez soli!)...to su mi svi klinci ko bebe obožavali,pa reko ajd može i on već to-obična napuhana koruza...i ja njemu dam u ruku... Prvo ga je ogledal,pa u jednu pa u drugu i stavi on u usta...daaaakleee,on nije više dal to uzet [sm=smiley36.gif] pojeo(pocuclao) onaj dio kaj je virio iz ruke i silom gura u usta aniš mu nejde jer je smoki u šaki...krepali smo od smijeha...a kad sam mu uzela sam napravila valjda smrtni grijeh koje su to suze bile..dam drugi a on ko sumanut lovi,liže,cucla [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|