baby20 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (16.8.2016 15:05:40)
|
Hey koke 😉 Joooj kod mene ludnica, krenuli sa renoviranjem kuće (dizemo sobe u potkrovlje) i taman kad smo otvorili zid na tavanu za unosit materijal, drugu večer je počela pljustat kiša i puhat, tako da se sam imala poplavu u sobi i kaj je najgore, sljevalo se baš u moj krevet u sred noći.... Ma užas. Kasnije smo se miskica Lea i ja preselile u boravak spavat (ona spava samnom u krevetu)... Radovi još uvijek traju i trajat će.... 😞 a već mi je sada dosta 😞 Prošli tjedan mi je Lelica kurila temp 4dana 39°C, bila je nemoguća, ništa nije jela u ta 4dana samo je na soku živjela 😞 Leo je zato dobrica, samo papa i spava 😁 nedavno smo počeli sa uvođenjem dohrane po par žlica 😁 za sad smo probali mrkvicu, krumpiric, tikvicu, jučer, danas i sutra je kruška na meniu 😀 Kad uhvatim vremena moram vas pročitati (stala sam na 39 ili 40 stranici 😱😨😵) Najgore mi je kaj ih ne mogu uskladit da skupa spavaju, taman kad se Leo probudi Lea ide spavat, onda se ona probudi a on ide spavat, navečer dok ih okupam jednog po jednog i uspavam, nemam snage više za ništa.... No brzo će proći vrijeme kad ima više neću biti toliko potebna, pa zato uživam sada u gnjavaži i pozitivnom umoru 😀 Šaljem vam puno pozdrava i pusa 😘 😍 😘
|
|
|
|