Jagodica13 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (21.5.2016 8:16:02)
|
Jutro cure,evo i mene napokon malo kod vas,opet mi stekao internet pa se nisam mogla javiti (nadam se da vise nece).. uhvatila vremena do Antonio spava, mi napredujemo dobro osim sto smo pocetkom mjeseca bili u bolnici zbog temperature,snizavali je sa cepicima taj dan pa bi pala al se opet vracala i navecer isli na hitnu-pedijatriju gdje su napravili pretrage za krv i urin i pokazalo da ima visoku koncentraciju bakterija u urinu i odmah nas ostave u bolnici. Tamo bili 4 dana i jos 3 dolazili na odjel po ostatak terapije,mog malog misa su toliko izmucili sa onim iglama i vadjenjm krvi [sm=smiley19.gif] a pojedinci koji tamo rade ajme majko! (Znam da svi imamo dobrih i losih dana,al brate mili..vidm da se pojedina sestra set_a sa rukama u kuti po hodniku i nema posla jer prvo odjel poluprazan,drugo druge sestre rade sto se ima,i kad je zamolim bili mi mogla donijeti bocicu za A, koju je znaci kuharica vec pripremila samo je treba staviti u grijac posto nismo smjeli sami raditi bocicu, nqjoj je to problem i onda jos tu bocicu cekam pola sata najmanje jer je ta ista zaboravila na nju jer je otisla u sobu za sestre odmoriti se, a on meni jadan place jer je cike iscicao cijele i nema vise sto, al da sam bila ko druge mame tamo neznam sto bi onda bilo, pitala bi samo bocicu i isla reci kolika je temp.i to je to) Uglavnom Glavni krivac je bila E.coli [sm=hudicek1.gif], sad sljedecu godinu dana svaki mjesec raditi kontrolu urina i urinokulture, nadam se da se [sm=hudicek1.gif] nece vratiti 11-og smo bili na redovnoj kontroli kod svoje ped.al se nismo cijepili posto je bio u bolnici, i moja mrvica je bila teska 6640g. Sad krajem mjeseca radimo kontrolu urina pa je rekla da ce onda vidjeti kakav bude nalaz pa bi ga mogla cijepiti, al se meni to cini nekako rano nakon ove infekcije, sto vi mislite? Proci ce 4 tjedna od tad..
|
|
|
|