lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (30.5.2016 8:26:33)
|
Jutro,curke [sm=kava.gif] Evo i nas malo...jučer sam bila koma,ko da sam noćnu odradila,moja gospodična otišla van,nekam na neko brdo u vražjoj materi na roštilj i dečki su se naravno svi ponapili i nije ju imal ko otpelat na bus tj.je,al se ona nije usudila vozit sa njima pijanima(pošto joj stalno to tupim,da ne ulazi u auto ak je imalo taj koji vozi pio) i ja čeeekam,čeeekam-trebala je doć u 1 doma,da bi ona nazvala i to rekla [sm=smiley7.gif]...prvo sam htela ić po nju,al opće ne znam kam moram ić [sm=smiley29.gif]-ne zna ni muž...i nakon gruntanja,svađanja s njom na telefon,razgovaranja,dogovaranja,rekla sam joj da nek ostane tam jer ne mogu u gluho doba noći lutat i tražit pitaj Boga kud di ona je [sm=smiley35.gif] Kaj vam opće moram reć kak sam bila živčana [sm=smiley29.gif]...to je već bilo pola 3,na kraju sam se rasplakala...legla u 4,al opće mi se nije spavalo...zaspala oko 5,digla se u pol 7 [sm=zz_confused.png] Gospica je sad u kazni,ostala je bez moba i izlazaka tjedan dana...curke,uživajte dok su ovak mali,to je raj naspram ovih velikih-R A J...ovo s ovim velikima su igre bez granica... Kupili smo si kišobran kolica prekjučer [sm=bravo.gif]-bila su na akciji u Baby centru,koštala 899,a mi ih dobili za 650 [sm=smiley20.gif] Daju se spustit do ležećeg položaja,imaju onaj produljiv krović,tak da kad ga otkopčam,skroz maltene pokrije kolica,da ti suncobran i ne treba,super su lagana i baš mi se sviđaju.Evo ih: https://www.babycenter.hr/resource/src/164524.JPG Odmah smo ih jučer isprobali po Samoboru [sm=smiley36.gif] jer mi ova trokolica ima te velike kotače na pumpanje i stvarno ju je problem ugurat u auto,tak da smo izbjegavali odlazak autom nekud...M je ćoril cijelo vrijeme-valjda su mu onda dobra [sm=jezicek.gif] Još sam mu htjela kupit onu mekanu zračnu podlogu za kolica,al tam košta 200 kn [sm=zz_eek.png]a ja doma na ebay i znate kolko je na ebayu-20 kn [sm=smiley36.gif]i naravno uzela na ebayu...eto kolko su kod nas cijene prenapuhane [sm=hudicek1.gif] Jezic [sm=bravo.gif] za more...i ja bi na more [sm=smiley13.gif]al kod nas je to nemoguća misija-ovak nekog nemamo na moru,a za nas sve je turbo skupo i ne možemo svi u autu se vozit,morala bi ovih dvoje velikih slat na bus ili vlak,tak da niš od mora [sm=smiley19.gif] Ne znam kaj bi kuhala niš mi se opće ne da,baš sam se ulijenila [sm=smiley36.gif]samo gledam kak mi raste ovo brdo od veša za peglat,al niš ne poduzimam po tom pitanju [sm=smiley36.gif] Kaj vi delate?
|
|
|
|