lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (14.5.2016 8:58:38)
|
Kaj,zimkice,zabušavamo,a [sm=jezicek.gif] Jutro svima [sm=kava.gif] Kazić,tenice su mrak,prave šminkerske [sm=smiley1.gif],za malu šminkericu [sm=bravo.gif].Kak je K?Ide nabolje?Kolko bu moral bit doma,jel ti reko ped? Ja sam već u 100 muka,26.imamo opet roćkas...dijete br.3 [sm=smiley36.gif]-ima 12.roćkas...pitam ga kaj hoće,on veli da nema nikakvih želja,da on već sve ima [sm=smiley1.gif]-al on je inače jednostavno i skromno dijete [sm=smiley27.gif]...i sad ti njemu nekaj kupi [sm=smiley29.gif],opće nemam ideje... Jezic,Danira kak su vaše štruce po pitanju sjedenja?Ovaj moj žilavko se doslovno neee daaa poleć...i onda kad ga i legnem on ko kifla silom sili glavu i ramena gore i diže se,neće leć.Malo mi rano kaj on hoće non stop sjest [sm=smiley29.gif] Inače fino hvata sa obje ruke,već je dosta i koordiniran,okreće igračke u rukama,kad je posjednut neki put i sam dohvati i prinese si igračku i naravno sve su u ustima [sm=jezicek.gif]...čak i one plišane licka bez problema [sm=smiley1.gif] ne znam kak mu ne smeta to kaj su dlakave [sm=jezicek.gif]...sa papanjem na žlicu smo i dalje na 1 kašici na dan-neki put pojede odma,neki put na 2x...dok hoće,lijepo zijeva i jede,kad neće ko da željezna usta ima [sm=jezicek.gif]-zatvori i nema šanse da mu ikaj više ubaciš [sm=jezicek.gif] To je to novosti kod nas-vidjet ćemo u četvrtak kaj će pedica reć [sm=smiley1.gif] Ehhh-ono didaktičko čudo jučer tražila na netu-najjeftinija opcija je bila 500 kn kaj sam našla,tak da niš od igračke [sm=smiley13.gif]-ne pada mi na pamet dat tolke pare za to...
|
|
|
|