lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (27.5.2016 8:21:19)
|
Jutro,curke [sm=kava.gif] Evo nas,roćkas prošao sve 5,još saaamo jedan 17.6 [sm=zz_tongue.png]M je sretan s tabletom,torta je ispala super [sm=smiley20.gif][sm=smiley16.gif] Cijelo popodne smo bili vani i skuuuuhala sam se ka je bilo vruće.M je isto bil živčan u kolicima,valjda je i njemu bilo vruće makar sam mu obukla kratke rukave...danas ću mu obuć i kratke hlače...s čim mažete bebuške za sunce?Ja imam od La Rochea neku 50+ za bebe i s tim ga namackam. M isto slini al već mjesecima,pa ne pridajem tome neke važnosti...mi nosimo slinčeke od početka-em zbog bljuckanja,a sad i zbog slinjenja [sm=smiley36.gif] A trpa isto u usta sve kaj pod ruku dođe [sm=smiley36.gif],dečki mu se tak smiju-daš mu jednu igračku obliže baci,daš drugu obliže-baci i tak unedogled tj dok imamo igračaka za dat [sm=jezicek.gif] Počeo je sad i druge neke zvukove ispuštat ne samo a,e,o sad je već laa,naa,maaa i taaako kad ima dar govora [sm=jezicek.gif] Jezic,[sm=bravo.gif],pola godinice...meni isto vrijeme leti nenormalno,eto i M slijedeći tjedan već 5 mjeseci [sm=smiley29.gif],ma kud prije... Mm je danas doma,klinci imaju školu,tak da si gruntam da zdimim sa M i L kod mame na kavicu kad mi se M zbudi,a tatek nek kuha danas [sm=smiley36.gif]...posle u skitnju [sm=bravo.gif] fino sam si to splanirala [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|